<

В’язаний кардиган – знахідка для літніх вечорів: 6 стильних луків на сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 4.07.2021 / Новини / , /
Перегляди
738
/ Коментарі відсутні

Незважаючи на те, що настала найтепліша пору року, погода ще досить мінлива. І щоб не замерзнути літніми вечорами, стилісти рекомендують подбати про в’язаний кардиган. Так кожна панянка зможе почувати себе не лише зручно і комфортно, а й бути стильною і модною.

Для багатьох слово “кардиган” природно асоціюється з холодною порою року. Однак ця річ може цілком доповнити і літні образи, головне – обрати правильний матеріал пряжі. theLime зробив добірку з цією незамінною річчю.

Тонкий подовжений кардиган із мохеру на шовку відмінно доповнить літній лук, що складається з сарафана і шльопанців на низькому ходу. У такому образі можна відправитися на пляж у похмуру погоду або ж увечері.

Якщо ви проводите літо в місті, то і тут вам стане в нагоді в’язаний кардиган – якщо погода не радує теплом. Одягайте улюблені джинси, короткий топ і кардиган яскравого відтінку, наприклад, кольору фуксії. Доповніть лук кросівками і рюкзаком.

Цю річ можна одягати і в офіс. Для цього придбайте короткий в’язаний кардиган на ґудзиках, який відмінно доповнить будь-який літнє плаття. Одягайте також туфлі чи босоніжки на високих підборах і доповніть лук аксесуарами.

Для прогулянки з подругами або походу на шопінг надягайте в’язаний кардиган лавандового кольору. Під нього можна носити як яскраві штани, так і сарафан. А доповнять образ босоніжки на невисокому каблуці та маленька сумочка-клатч.

На прогулянку також можна скласти модний лук: надягайте білу футболку, короткі джинсові шорти, а зверху накиньте кардиган молочного кольору. Доповнить лук капелюх із широкими полями та зручні еспадрильї.

Ще один варіант на літо – в’язаний кардиган із коротким рукавом. Його можна носити в якості повсякденного луку зі зручними джинсами і майкою.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця