<

Які куртки носити весною 2024 року: сучасні тренди, які підкорюють модниць

08:18 | 4.03.2024 / Новини / , , /
Перегляди
410
/ коментарі 4

На календарі – початок березня, а це означає, що настав час задуматися про образи на весну. Якраз напередодні нового сезону багато модниць перебирають свої речі, щоб зрозуміти, яким одягом, взуттям та аксесуарами урізноманітнити свій капсульний гардероб.

Стилісти вирішили докладніше розповісти, які куртки носити навесні 2024 року, – пише theLime.

Шкіряна куртка

Куртки зі шкіри або штучної шкіри залишаються в модних трендах рік у рік. Однак останнім часом байкерська куртка-косуха зазнала трансформації. Міцні пряжки та кишені зникли, а замість них з’явилася більш шикарна та витончена куртка. Наприклад, пригляньте модель вільного крою з коміром – ідеальний верхній одяг на весну, який можна одягнути поверх як жіночної сукні, так і з джинсами та футболками.

Бомбер

Бомбер – це куртка без коміра з резинками внизу на рукавах. Ця модель куртки щільно закріпилася у трендах, тому впевнено перекочувала у новий весняний сезон.

Придивіться класичний варіант – чорний бомбер. З ним можна скласти як повсякденні образи, так і ділові. А для більш розслаблених луків із джинсами та кросівками – світло-оливковий.

Короткий тренч

Тренч або, як його ще називають, тренчкот – модель дощового плаща з незмінними атрибутами: він зазвичай двобортний, з наплічниками та відкладним коміром, манжетами, кокеткою, поясом та розрізом ззаду. Шиють його з вовняної або бавовняної тканини з водовідштовхувальним ефектом, а також зі шкіри або екошкіри.

У 2024 році стилісти пропонують урізноманітнити свій гардероб укороченим тренчем. Носити таку модель можна як із джинсами, так і зі спідницями міні та жіночними сукнями.

Куртка в стилі кантрі

Також на піку популярності куртки в стилі кантрі. Раніше такий одяг носили перші американські фермери, для яких було важливо, щоб він не заважав роботі. Стиль кантрі в одязі – це міцні натуральні тканини, непомітні кольори, прості фасони, зручність та легкість у кожному русі.

У 2024 році такі стьобані куртки можна поєднувати як із повсякденним одягом, тобто джинсами та кросівками, так і з трикотажними речами та балетками.




коментарів: 4
  1. Нiгери, якi недоедают, можуть собi дозволити. А за новолинську зарплатню, ще подумати треба…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця