<

Як обрати ідеальні жіночі штани до кожного типу фігури?

21:08 | 27.03.2024 / Статті / , , /
Перегляди
142
/ Коментарі відсутні

Багато жінок зізнаються, що їм дуже складно підібрати правильні штани, які б відповідали їхнім потребам та очікуванням. Велике різноманіття розмірів та фасонів означає, що не кожна фігура має добрий вигляд в кожному типі штанів. Проте не варто впадати у відчай, адже з цієї статті ви дізнаєтесь, на які деталі варто звернути увагу та як вибрати брюки жіночі своєї мрії! 

На самому початку хочемо відзначити, що фігура кожної жінки потребує індивідуального догляду та уваги. Ми створили цей мініпосібник з думкою як про великих, так і маленьких жінок. Прочитавши всі поради, ви підберете модні брюки жіночі, які будуть відповідати всім вашим потребам.

Зверніть увагу на матеріал та товщину тканини штанів!

Це перший і дуже важливий крок у виборі правильних жіночих штанів. Ви повинні знати, що ноги іноді потребують візуальної корекції (стоншення або випрямлення). Більш делікатний і тонкий матеріал, безумовно, буде комфортним і красиво облягатиме фігуру, але точно не допоможе приховати її недоліки. Якщо ви відчуваєте, що ваші ноги неідеальні, і ви хочете поліпшити їх форму, обирайте менш обтислі речі з більш щільного матеріалу. У цьому випадку брюки прямого або вільного крою будуть ідеальним вибором!

Завищена талія чи занижена? Який фасон пасує саме вам?

Наступним вкрай важливим аспектом є посадка жіночих брюк. Сучасні тенденції у світі моди виразно демонструють актуальність штанів з високою талією! Основною причиною цього є те, що цей фасон добре сидить по фігурі, приховує її недоліки та красиво підкреслює всі чесноти жіночого тіла. Найчастіше їх використовують жінки з вузькою талією, яку хочуть підкреслити, але багато жінок сприймають їх як штани для візуального схуднення. Це пов’язано з тим, що завищена талія здатна красиво сплющити живіт і об’єднати всю фігуру в одне ціле. Безумовно, штани із завищеною талією набагато зручніші, ніж штани із середньою талією чи навіть дуже модні колись хіпстери. Останні нині зустрічаються досить рідко, в основному тому, що вони вкорочують ноги та мають не дуже добрий виглядають у світі сучасних трендів.

Ширина штанини – оберіть свій стиль!

Вибираючи омріяні жіночі брюки, не можна забувати про такий аспект, як ширина штанини. Чому це так важливо? Тому що за допомогою ширини штанини ви можете маніпулювати своєю фігурою. Відомо, що обтислі фасони покажуть все як є – серйозні недоліки приховати неможливо. Тому ми не рекомендуємо такі моделі жінкам, які хочуть покращити свій зовнішній вигляд. Широкі штани та згадані раніше джинси-бойфренди забезпечать вам набагато більшу маневровість, коли справа доходить до стрункості ваших ніг. Ширші штанини не будуть стискати ваше тіло і красиво приховають усі його недоліки!

Довжина штанів – подовжте свою фігуру і станьте вищою!

Мало хто з жінок усвідомлює, що правильно підібравши довжину штанів, можна подовжити або вкоротити свою фігуру! Жіночі штани випускаються в різних розмірах, включаючи 7/8, до середини ікри та повну довжину. Завдяки цьому ви можете візуально маніпулювати своїм зростом, просто підбираючи правильне взуття чи інші аксесуари. Наприклад, моделі довжиною 7/8 можна схарактеризувати як елегантні брюки. Зазвичай максимальна довжина, тобто та, що закриває щиколотку, представлена ​​типовими штанами-кльош або просто широкими брюками. Жінкам досить високого зросту слід уникати занадто коротких штанів, оскільки це може зіпсувати весь їхній стиль.

Стегна – як вибрати брюки, які красиво підкреслять їх?

Правильно підібравши фасон брюк, ви зможете оптично відкоригувати стегна так, щоб вони стали ширшими або, навпаки, стрункішими. Секрет, однак, криється не в самому крої, а в відтінках, малюнках та тканині. Наприклад, легкі брюки з характерною фактурою і великими малюнками відмінно пасуватимуть для розширення стегон. Чим більше аксесуарів, тим краще, тому в цьому випадку рюші, ґудзики й багато прикрас вітаються! Однак основну роль ці акценти повинні грати в нижній частині брюк, а на стегнах краще їх уникати. 

У протилежній ситуації, тобто коли ви хочете оптично звузити стегна, обирайте штани, які є повною протилежністю тим, які ми описали вище. Темні кольори, матові фактури, широкі фасони (обтислі не принесуть бажаного ефекту!). Крім того, важливо, щоб будь-які візерунки були подовженими, тоді стегна будуть здаватися меншими.

Жіночі брюки та фігура – про що варто ​​пам’ятати?

При виборі штанів по фігурі важливий не тільки їх крій, але і певні деталі, на які варто звернути увагу:

  • якщо у вас вузькі стегна і маленькі сідниці, уникайте великих прямокутних кишень ззаду, а також відмовтеся від штанів з крихітними кишенями, щоб уникнути враження непропорційності;
  • темні кольори оптично звужують, а світлі додають кілограмів;
  • занадто довгі штанини, які морщаться, не тільки виглядають неохайно, але й візуально вкорочують і додають об’єму, тому вони не пасують невисоким жінкам з пишними формами;
  • якщо у вас масивні стегна та великі сідниці, уникайте штанів, які мають дірки й потертості в цих чутливих місцях, оскільки вони привертають до них увагу;
  • якщо у вас є помітний живіт, уникайте брюк, які застібаються на ґудзики спереду (адже вони привертають увагу), і обирайте моделі на блискавці або на боковій застібці на стегнах.

Який склад повинні мати якісні штани жіночі?

Купуючи жіночі брюки, варто звертати увагу на їх склад. Який сенс мати штани, які добре сидять, якщо вони дуже швидко зношуються і потребують заміни? Це марна трата грошей. У стандартному ціновому діапазоні жіночі штани мають досить хороший склад, який включає: поліестер приблизно 60%, еластан приблизно 10% та вовна приблизно 35%. Кожен із цих інгредієнтів відіграє свою функцію, наприклад, еластан забезпечує збереження форми, вовна забезпечує комфорт косіння, а поліестер забезпечує довговічність виробу!

Чого не варто робити при виборі жіночих брюк?

Вибираючи жіночі брюки, жінки приймають багато поспішних рішень і не враховують усі можливі аспекти. Наприклад, багато джинсів мають чудовий вигляд спереду, але ззаду вони вирівнюють форму сідниць, тому останні не мають належного вигляду. Жіночі брюки не можуть бути тісними, тому що такий виріб не буде ні привабливим, ні зручним і швидко опиниться у найвіддаленішому кутку шафи! Кишені також є великою дилемою, тому що на деяких моделях вони занадто помітні й мають неестетичний вигляд на фігурі. Таких помилок варто уникати, тому що вони можуть наражати вас на неможливість створити гармонійну стилізацію. Також варто уважно підбирати розмір, щоб штани добре сиділи з усіх боків. Іноді буває так, що вони мнуться між ніг і це псує весь ефект!

Який тип жіночих штанів вибрати? Резюме

Дотримуючись вищенаведених порад, вам стане набагато легше купити штани жіночі! В інтернет-магазині OneByOne представлено багато моделей, які неодмінно вас зацікавлять. Ми щиро запрошуємо вас ознайомитися з каталогом цього українського виробника модного жіночого одягу та вибрати для себе відповідну річ! 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *