<

Стилісти розповіли, які куртки будуть в моді зимою 2024 року

08:18 | 6.11.2023 / Новини / , , /
Перегляди
8272
/ 1 коментар

При виборі теплого верхнього одягу варто орієнтуватися не лише на красу, але й на практичність. Стилісти зробили добірку трендових зимових моделей, які і зігріють, і зроблять образ ненудним.

У гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів верхнього одягу на зиму: це можуть бути як довгі пальта, так і одяг зі штучного хутра. А для повсякденних луків варто приглянути один або кілька пуховиків. Про це пише theLime.

З поясом

Для дівчат, які в утепленій куртці бояться виглядати на кілька розмірів більше, стилісти рекомендують вибирати моделі з поясом. Ремінець допоможе позначити талію і зробити образ жіночнішим.

Улюблений оверсайз

Пуховик оверсайз знову у списку головних зимових трендів. Жіноча зимова куртка вільного крою ідеально впишеться у ваш гардероб, подарує комфорт та невимушеність практично кожному образу. У сезоні зима 2023-2024 актуальні як вкорочені варіанти, так і моделі середньої довжини.

Нижче коліна

Пуховик нижче коліна захистить навіть у найморозніші дні і дозволить почуватися комфортно під час тривалих прогулянок. Такий верхній одяг універсальний, з ним легко створювати повсякденні зимові образи.

Комбінація тканин

Пуховик змішаного типу – ще одна трендова модель цієї зими. Силует оверсайз надає модної привабливості, а поєднання шерпи та нейлону або еко-шкіри робить цей верхній одяг оригінальним.

Дублянка-авіатор

Цей осінній тренд можна інтегрувати і в зимовий гардероб. Звичайно, для холодної зими такий варіант не підійде, але якщо ви рідко ходите пішки, то можете сміливо розглядати дублянку-авіатор як верхній одяг на зиму 2024 року.




один коментар
  1. гадаю ті у яких тепліше без світла буде сидіти в холодній оселі ну або в пункті незламності

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота