<

З чим носити кросівки навесні-влітку 2024 року: стилісти підібрали варіанти для стильного образу

19:19 | 7.04.2024 / Новини / , , /
Перегляди
286
/ Коментарі відсутні

Стилісти рекомендують навесні-влітку 2024 року поєднувати кросівки з класичним одягом.

Кросівки – це, безсумнівно, найпрактичніше взуття, яке можна комбінувати з будь-яким одягом. У такому взутті можна піти на прогулянку, вечірку чи навіть урочистий захід, образ буде неперевершеним і завжди доречним. Стилісти рекомендують навесні-влітку 2024 року кілька аутфітів з кросівками для створення індивідуального й незабутнього луку. Про це пише ТСН.

Розповідаємо, з чим найкраще поєднувати кросівки, щоб мати стильний вигляд за будь-яких обставин.

Кросівки і штани у спортивному стилі

Таке поєднання речей створюватиме спортивно-стильний аутфіт. Кросівки можна комбінувати з футболками, світшотами, легінсами, джинсами тощо. Такий одяг буде ідеальним для прогулянок, активного відпочинку чи походів по магазинах.

Кросівки, джинси або легінси й піджак

Цей тандем створить образ кежуал-стилю. Він буде доречним на роботу, якщо немає офісного дрескоду, для зустрічей у кафе чи для романтичних побачень. Головне, щоб одяг був монохромних кольорів і загальний лук був гармонійним та стильним.

Кросівки і спідниця чи сукня

Такий ультрамодний образ буде ідеальним на ділову зустріч, романтичне побачення чи вечірку. Якщо акцентувати одяг модними аксесуарами, можна створити приголомшливий аутфіт.

Кросівки і класичний костюм

Такий спортивний елегантний образ підійде рішучим і цілеспрямованим жінкам. Кросівки можна поєднувати з брюками, піджаком чи брючним костюмом. Такий одяг буде доречним для різноманітних зустрічей, зборів чи бізнес-заходів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок