<

Скандальне будівництво в історичній частині Володимира-Волинського відміняється?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 10.02.2016 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ коментарі 2

10-го лютого, на 5-й сесії міської ради Володимира-Волинського, депутатам при розгляді нашумівшого проекту рішення повідомили, що заявники відкликали свої звернення.

При розгляді проекту рішення де зазначалося, що по вулиці Соборній 9 та Соборній 9-С виділять земельні ділянки Андрію Хомичу (наближена особа до мера) та Руслану Саганюку (старший син мера), секретар міської ради Олег Свідерський оголосив присутнім про те, що заявники відкликали свої звернення.

Наразі невідбулася зміна цільового призначеня ділянки та не повідомляється чим викликана відмова заявників. Можливо на їх рішення вплинула прискіплива увага місцевої та обласної преси і громадськості.

Як повідомляли журналістам інтернет-видання “БУГ” на даній ділянці планували звести 4-поверховий будинок. Враховуючи, що депутати не проголосували за зміну призначення землі будівництво відкладається.

Варто зазначити, що за дане рішення із такими поправками депутатський корпус проголосував та підтримав. Виділена земля лише по вулиці Гайдамацькій, 31А, де із ділянки для садівництва надали дозвіл на будівництво Івану Ленчуку .

Читайте також: Чутки над БУГом: Про деталі скандального виділення землі під будівництво в історичній частині Володимира-Волинського




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа