<

Бюджетна сесія та рішення з якими депутати закінчують 2015-й рік у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:30 | 24.12.2015 / Володимир / , , /
Перегляди
1
/ коментарі 4

24-го грудня відбулася чергова 4-та сесія депутатів міської ради Володимира-Волинського. Основним рішенням стало прийняття міського бюджету на 2016-й рік.

Відразу при обговоренні порядку денного очільник міського осередку партії “Укроп” Сергій Радкевич пропонував перенести прийняття рішення про бюджет міста на наступну сесію, мотивуючи це тим, що не прийнятий як обласний, так і державний бюджет та планується зміна податкового кодексу.

Депутатський корпус цю пропозицію не підтримав та значна кількість депутатів висловилася, що бюджет повинен бути прийнятий, а за потреби можна буде внести поправки. Міський бюджет на 2016-й рік в дохідній частині визначили в розмірі 214,8 мільйонів гривень, а у видатках – 214,6 мільйонів гривень.

IMG_0698

На сесії депутати прийняли рішення про звернення до голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці, голови Волинської ОДА Володимира Гунчика та народних депутатів України Ігоря Гузя і Сергія Мартиняка із проханням долучитися до укомплектування Володимир-Волинського ТМО, а саме забезпечити цифровим флюорографом та мамографом.

Олег Тимосевич, партія “Самопоміч”, запропонував доповнити це рішення: “Запитую чого така “скромна” заява? Давайте нормально напишемо і подамо заяву? Допишемо все ще те, чого не вистачає, може колоноскоп чи ендоскопічне обладнання та ще що потрібно. Це врятує кільком людям життя.”

Також, депутатський корпус Володимир-Волинської міської ради своїм рішенням підтримав звернення депутатів Луцької районної ради до Президента України та Генерального прокурора України щодо зняття обвинувачення про дезертирство з бійців 51-ї ОМБр.

IMG_0672

За дане рішення депутати проголосували одноголосно, хоча Руслан Мороз від партії “Наш край”, зазначив наступне: “Зараз складно розібратися, що там було: дезертири вони чи ні. Питання в наступному, а як тим хлопцям, що там на Сході були “від дзвінка до дзвінка”? Як до цього рішення віднесуться ті хлопці, котрі там в окопах? Не думайте, що я проти, я проголосував “за”, але як іншим військовослужбовцям?”

Депутати, також, вирішили нагородити відзнакою міської ради “За заслуги перед містом Володимиром-Волинським” художника-дизайнера, різьбяра, народного умільця, рекордсмена “Книги рекордів України”Анатолія Бойка, за вагомий особистий внесок у розвиток мистецтва та винахідництва.

Окрім рішень перерахованих вище ще прийняли ряд програм, зокрема: “Програму економічного і соціального розвитку міста на 2016-2017-ті роки”, “Програму соціаного захисту населення міста на 2016-2017-ті рр.”, “Програму розвитку туризму у Володимирі-Волинському на 2016-2017-й рік”, “Програма розвитку та підтримки культури і мистецтва у місті на 2016-2017-ті роки”, “Програму розвитку освіти на 2016-2017 ті роки”, “Цільову соціальну програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020-ті роки”, “Цільову соціальну програму підтримки молоді на 2016-2017-ті роки”, “Цільова програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2017-ті роки” та “Програма охорони навколишнього природного середовища, зелених насаджень, їх збереження і поновлення у Володимирі-Волинському на 2016-2017-ті роки”.

IMG_0653
IMG_0649




коментарів: 4
  1. Депутати втомились ходити на сісії . Навіщо прозорий бюджет якщо в каламутній воді ….!!!)

  2. А насправді все просто-Коломойський дав команду своїм посіпакам провалити бюджети у містах і районах щоб виторгувати в Пороха побільше знижок. А Радкевич, му-му, встав щось пробичав, а що хотів і сам не розумів.

  3. Поспіхом приймали … Навіть не читали…мабуть на курорти дуже поспішали… Будемо просити щоб фотки висилали…))) Як можна приймати бюджет на податковій базі 2015 якщо ставки податків змінилися???….)))

  4. Головою бюджетної комісії повинні були обрати Радкевича, бо він професійний у таких питаннях, але ж не Кобу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця