<

Олена Касянчук розповіла про роботу в Литовезькій ОТГ та плани очолити громаду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 19.10.2020 / Іваничі / /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Секретар Литовезької сільської ради Олена Касянчук у студії БУГу розповіла про роботу в апараті ради та депутатську діяльність, чим живе ОТГ та що варто, на її думку, змінити в громаді. Також розповіла, чому вирішила балотуватися на посаду голови.

Олена Касянчук зазначила, оскільки в апараті сільради не було посади заступника голови з виконавчої роботи, тому всі ці обов’язки давно лягли на її плечі.

“Постійна співпраця з усіма депутатами та мешканцями громади, практично щодня веду прийоми громадян. Люди приходять зі своїми проблемами, а ми стараємося їх вирішити. Готую рішення, які приймаються Литевезькою сільрадою, керую роботою трьох постійних депутатських комісій. Досвіду маю вдосталь, бо щодня займаюся практично усіма справами громади”, – говорить пані Олена.

Кандидатка на посаду голови Литовезької сільської ради розповіла про здобутки громади за останні роки та поділилася проблемами, які варто вирішувати: доступ мешканців до медицини (вважає, що необхідно створити свій центр первинної медико-санітарної допомоги), питання відсутності нормальних доріг, які сполучають села та селище Іваничі і місто Нововолинськ та інші проблемні питання.

Говорили і про шахту №9, щодо якої не перший рік відкрите питання про закриття. Пані Олена розповідає, що щорічно близько 10 мільйонів гривень – це наповнення бюджету громади від діяльності копальні, тому підприємство має працювати.

У відеоінтерв’ю говорили і про команду, яка підтримує Олену Касянчук на виборах – це партія “За Майбутнє” та народний депутат Ігор Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця