<

Юні кухарі: команда «FORest» у Нововолинську організовує майстер-класи з приготування піци

13:10 | 28.03.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
447
/ Коментарі відсутні

Якщо не знаєш що подарувати дитині на день народження – подаруй майстер-клас з приготування піци у ТЦ «FORest» у Нововолинську. Днями у кафе «Ням-Ням» юні кухарі навчались власноруч готувати смачну їжу.

Не секрет, що піца – одна з найулюбленіших страв у дітей. Під чуйним керівництвом піцмайстра дітки навчилися готувати справжню піцу та дізналися всі секрети її створення.

Урок з приготування піци проходить під керівництвом кухаря. Перед початком майстер-класу дитині видають інвентар, як справжнього майстер-шефа: фартух, бандану та заздалегідь підготовлені продукти. На занятті маленький кухар готує піцу за своїм унікальним рецептом включаючи творче мислення та проявляючи фантазію.

Наприкінці майстер-класу дітлахи мають змогу продегустувати свою страву з солодким соком за столиком. Також можна забрати піцу із собою та пригостити родину.

Зазначимо, що майстер-клас з приготування піци можна забронювати як подарунок на день народження для своїх діток, адже він запам’ятається надовго та подарує незабутні емоції. Бронюйте вільну дату, а команда «FORest» допоможе організувати незабутній день народження для дитини. Хто зна, можливо саме у вашому малюкові проявиться справжній талант до кулінарії…

Номер для бронювання 38 0 (68) 163 34 12
Більше в інстаграмі – FORest

Нагадаємо, колектив FORest підготував підбірку цікавих, веселих та найпопулярніших локацій, що сподобаються дорослим та діткам. Для того, щоб створити спогади та здійснити дитячі мрії не потрібно їхати в інші міста, адже величезна територія різноманітних дитячих розваг та захопливих атракціонів розташована у центрі Нововолинська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця