<

У Нововолинську для школярів організували екскурсію відділенням поліції

09:02 | 20.03.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
793
/ коментарі 2

У Нововолинському відділенні поліції №1 провели екскурсію для абітурієнтів, випускників навчальних закладів громади. Поліцейські розповіли про свою службу та показали роботу підрозділу.

На заході були присутні кінологи, криміналісти, шерифи та ювенальна поліція. Абітурієнтам розповіли про те, які завдання виконує кожен підрозділ поліції. Випускники мали змогу ознайомитись із декількома спеціальностями структури МВС.

Захід розпочався на подвір’ї, де 11-класникам розповіли про тонкощі спеціальності «Кінолог». Дітей познайомили з поліцейським, який спеціалізується на тваринах та працює у Нововолинській громаді, а також з двома службовими собаками. Тварини знають чимало команд, навчені знаходити підозрілі предмети та шукати людей за запахом особистих речей.

Школярам провели екскурсію відділенням поліції, показали кімнату для затриманих, допиту та робочі місця працівників, куди щодня звертаються громадяни. Охочі мали можливість зробити фото та поспілкуватись з правоохоронцями щодо їх робочого дня.

Шериф Нововолинської громади показав про службовий автомобіль та важливі речі, що обов’язково потрібно мати з собою під час виконання завдань. Криміналісти ознайомили присутніх зі деякими секретами роботи, свої перші дактилоскопіюванні пальчики школярі забрали на згадку.




коментарів: 2
  1. ой дітлахи, дай вам Бог здоров’я і щоб ніколи в ті обєз’янніки не попадали!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця