<

Два сучасні спортивні майданчики з’явилися в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 27.09.2019 / Новини / , /
Перегляди
66
/ 1 коментар

27-го вересня у Нововолинську на вулиці Сірка та 15-му мікрорайоні офіційно презентували два спортивні майданчики зі штучним покриттям: мультифункціональний та баскетбольний. Незважаючи на непорозуміння, які виникали на початку будівництва, нововолинці задоволені результатом.

Мешканці вулиці Сірка та 15-го мікрорайону зверталися до народного депутата Ігоря Гузя з проханням побудувати майданчики для заняття спортом, адже для цього були відповідні території, які роками стояли занедбані. По 800 тисяч гривень з державної казни було виділено за сприяння парламентаря.

На відкритті були присутні заступник міського голови Андрій Сторонський, помічники нардепа Андрій Бокоч, Валерій Мних, Володимир Шаповал, Борис Карпус, Олександра Струбицька, депутати міськради, мешканці багатоповерхівок біля нових майданчиків.

Одразу ж і випробували спортивні майданчики. На баскетбольному провели змагання зі стрітболу три на три. На іншому пройшла товариська гра між юними футбольними командами “Шахтар” та “Новік”.

Нагадаємо, будівництво розпочалося з виконання робіт підприємством ПП “МП Сантехмонтаж” Анатолія Коптюка. Під пильним контролем нардепа і його команди, місцевих мешканців, він усував наявні недоліки. Результатом і спортсмени, і нововолинці задоволені.

Мешканцю 15-го мікрорайону, який був ініціатором звернення до Гузя, Андрію Перевознику – учаснику чемпіонату України з баскетболу 1 та 2 ліги в складі команд “Унітех Тернопіль” та “Олімп Нововолинськ”, передали ключі від спортмайданчика. Він зазначив, що баскетбольний майданчик ідеально підходить для гри.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця