<

Ями та калюжі: Як Коптюк готує два спортивні майданчики в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:32 | 28.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
17
/ коментарів 10

У Нововолинську на вулиці Сірка та 15-му мікрорайоні продовжують будівництво двох спортивних майданчиків: баскетбольного та мультифункціонального.

Днями об’єкти оглянув народний депутат Ігор Гузь, який сприяв виділенню держкоштів, за які майданчики зводять. Разом із ним були його помічники та заступник міського голови Андрій Сторонський.

На місці одразу виявили бракоробство. Асфальт на обох майбутніх спортивних майданчиках покладений нерівно.

Нагадаємо, мешканці вулиці Сірка та 15-го мікрорайону зверталися до нардепа з проханням побудувати майданчики для заняття спортом, адже для цього були відповідні території, які роками стояли занедбані. На об’єкти було виділено по 800 тисяч гривень з державної казни. Будівництво розпочалося з виконання робіт підприємством ПП “МП Сантехмонтаж”, директором якого є Анатолій Коптюк.

Одразу ж виникли запитання до підрядника, тому і мешканці, і парламентар разом із помічниками, від початку робіт тримають питання під котролем.

На асфальт, який викладає Коптюк, буде наноситися спеціальне поліуретанове покриття. Він разом з прорабом на місці виконання робіт, під час першої інспекціїї майданчиків 31-го липня запевняв, що “подушку” викладають згідно усіх технічних вимог.

31.07. Було людно, представники ПП “Сантехмонтаж” та технагляду ходили з будівельним рівнем та лінійкою. Коптюк пообіцяв, що всі побачать якість робіт

Та якість робіт вже під питанням. Ігор Гузь висловив зауваження щодо ям та наголосив, що необхідно все виправити. Від покриття майданчика в майбутньому залежить ще й безпека людей, наприклад під час гри в баскетбол чи футбол.

Крім того, завершити будівництво планували до кінця літа і презентувати два спортивні майданчики на День міста. Та роботи затримуються. Очікують сітку для облаштування паркану.

Мешканці вулиць, активісти та парламентар сподіваються, що майданчики з’являться в місті в найкоротші терміни. Розповідають, що якість робіт будуть контролювати й надалі.




коментарів: 10
  1. дорогу біля міськради Коптюк теж робив!Не так давно. Вже переробляють! В нас що, більше вулиць немає?

  2. За останню каденцію нашого міського голови, площа біля міськради асфальтується вже третій раз. Це скільки наших грошей витрачено марно, щоб пустити пил в очі закордонним гостям на день Незалежності.Я вже тричі писав про недобудовану з часів СРСР і розбиту об`їздну дорогу за 15 мікрорайоном. Реакції – нуль.Туди гостей не треба вести, то навіщо її будувати. Така логіка нашої влади.

  3. 31.07. Було людно, представники ПП “Сантехмонтаж” та технагляду ходили з будівельним рівнем та лінійкою. Коптюк пообіцяв, що всі побачать якість робіт. ПОБАЧИЛИ !!!

  4. Мафія працює. Всім всерівно. СССР процвітає. Пописали коментарії диванні коментатори і крапка. Менти не ті, міська рада не та, лікарі не ті

  5. “СССР процвітає” – та невже ? і дороги як при совєтах ? було б добре, якби ти не брехав…

  6. А де “Зе команда”? За чим дивитесь?… Правильно, це тільки Порошенка бачили, а під носом… Сцикливо…

  7. Як кажуть пісяти з високої гори хотів Коптюк на депутата, який сприяв виділенню держкоштів, за які майданчики зводять, та його помічників та заступника міського голови Андрія Сторонського, на технагяд та проектантів, які контролюють цей процес. За Коптюком стоять “ЛЮДИ ПОХЛЄЩЕ”. Якщо не виправиться будівництво цих майданчиків (а воно не виправиться), то треба “за порядком” всіх в буцегарню проектантів, технагляд, заступника міського голови Андрія Сторонського, депутата, який сприяв виділенню держкоштів, за які майданчики зводять, та його помічників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця