<

Відбулось офіційне відкриття спортивного комплексу Нововолинського ліцею №8

15:10 | 2.07.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1923
/ коментарі 3

2-го липня у Нововолинську провели офіційне відкриття спортивного комплексу ліцею №8.

Нагадаємофінансування з держбюджету для цього об’єкта надійшло завдяки співпраці двох нардепів: Ігоря Гузя та Андрія Геруса. Їм вдалося залучити – 6 млн грн.

Розпочали будувати новий майданчик наприкінці 2021 року. Завершення будівництва планували навесні, але через повномасштабне вторгнення росії роботу відклали, відновити її змогли у серпні 2022 року.

На відкриття комплексу приїхали народні депутати Ігор Гузь та Андрій Герус, також депутати обласної ради Андрій Бокоч та Юрій Сиротюк, міський голова Нововолинська Борис Карпус з заступником, начальник управління освіти Сергій Мороз, місцеві депутати.

Спортивний комплекс облаштований стадіоном зі штучним покриттям, мультифункціональним полем для гри у волейбол, столами для тенісу та вуличними тренажерами. Ще хочуть додатково встановити додаткові лавочки для вболівальників.

Це місце вже встигли полюбити місцеві дітлахи, вони із задоволенням проводять час на новому спортивному майданчику.

На офіційному відкриті проводили змагання з футболу, баскетболу, настільного тенісу, показові виступи з воркауту, легкоатлетичні виступи.

“Хочу подякувати колезі Андрію Герусу за те, що знайшов можливість підсобити мерії та Нововолинську. Важливо пам’ятати своє коріння та місце звідки почався твій розвиток. Велика подяка пану Андрію за те, що він максимально включався і в виділення коштів, і в їхнє розмороження у звязку з повномасштабним вторгненням.

Також хочу подякувати міському голові Борису Сергійовичу, він постійно тримав на контролі цей об’єкт, який став найбільшим реалізованим для міста за час його каденції, голова робив все можливе, щоб це відкриття відбулось. Цей спортивний комплекс – це ще один маленький крок до європейського спортивного сучасного Нововолинська. Далі будемо планувати реалізацію подібного комплексу в іншому ліцеї громади”, – сказав нардеп Гузь.

Фоторепортаж з відкриття:




коментарів: 3
  1. Шість мільйонів…. Павелко-“присів”… надіюсь ,прийде час,коли і інші сядуть за такі розцінки,дороги та інше.

    • Якщо зробите нам на 15-му такий стадіон біля школи 5 за 200 гривень, то я дам вам 500

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота