<

Мешканців Нововолинської та Володимирської громад запрошують взяти участь у проєкті психологічної підтримки

13:36 | 21.07.2023 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
733
/ Коментарі відсутні

Агенція регіонального розвитку Прибужжя оголосила початок реєстрації у проєкті психологічної підтримки «Інтеграційна підтримка та пом’якшення наслідків війни серед цивільного українського населення в Польщі та Волинській області»

Впродовж кількох тижнів до завершення вересня на учасників та учасниць чекатимуть чотири двогодинні та одне шестигодинне групове заняття з психологом та іншими фахівцями, інформують на фейсбук-сторінці Агенції регіонального розвитку Прибужжя.

У рамках проєкту у Володимир-Волинській та Нововолинській громадах планується провести групові арт-терапії, заняття йогою, тілесні терапії та сесії єднання з природою.

Психологи проєкту та інші фахівці будуть працювати з учасниками, допомагаючи відновити гармонію душі та тіла.Наважтеся на важливий крок – заповніть форму-заявку за посиланням.

Участь у проєкті безкоштовна.

Кількість місць у групах обмежена.

Реєстрація триває до 25-го липня включно.

Проєкт реалізується Агенцією регіонального розвитку Прибужжя за фінансування Польсько-американської фундації Свободи за програмою RITA – Трансформації в регіоні, що впроваджується Фондом “Освіта для демократії”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок