<

Мешканців Нововолинської громади запрошують до участі в обговоренні проєкту розвитку соціального підприємницва

15:43 | 5.03.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
146
/ коментарі 2

Агенція регіонального розвитку Прибужжя запрошує активних громадян, підприємців, представників бізнесу, молоді, ВПО та влади Нововолинської громади долучитися до участі в обговоренні та підготовці змін до Програми підтримки бізнесу.

Чинна Програма не враховує аспект розвитку соціального підприємництва. Тому потрібний чіткий план кроків, які допоможуть зробити громаду комфортнішою для її жителів, інформують на сторінці Агенції регіонального розвитку Прибужжя у фейсбуці.

“Участь у проекті дозволить вам відчути себе частиною активного процесу розвитку комфортної громади та вплинути на подальше економічне зростання Нововолинська та населених пунктів громади”, – йдеться у дописі.

Крім того, зареєстровані учасники матимуть можливість взяти участь у поїздці з обміну досвідом до Львова, отримають досвід участі у стратегічних сесіях, а також – нові знайомства та практику генерування та впровадження своїх ідей в реальні плани громади.

Для участі потрібно заповнити анкету за посиланням. Зареєструватися можна до 15-го березня.

Проєкт “Розвиток соціального підприємництва у Нововолинській громаді” реалізує Агенція регіонального розвитку Прибужжя за підтримки Волинського Інститут Права в рамках проєкту “Посилення стійкості та підвищення професійної спроможності локальних інститутів громадянського суспільства в територіальних громадах Волинської та Рівненської області”, що реалізується за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED) National Endowment for Democracy




коментарів: 2
  1. Черговий гачок у звітах про бурхливу “діяльність” місцевої влади м.Нововолинська.

  2. Це як в бібліотеці, бібліотекарок більше ніж книжок ну і проводять “семінари “

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота