<

Повторно оголосили тендер на ремонт частини приміщення дорослої поліклініки у Нововолинську

11:04 | 29.04.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
396
/ 1 коментар

Нововолинська центральна міська лікарня запланувала капітальний ремонт частини приміщень лівого крила корпусу поліклініки для дорослих, що на проспекті Перемоги, 7.

Торги для пошуку підрядника медичний заклад оголосив на сайті prozorro.gov.ua, пишуть Волинські Новини.

Очікувана вартість робіт – чотири мільйони гривень.

Як вказано в супровідній документації, капітальний ремонт частини приміщень лівого крила корпусу поліклініки Нововолинської міської лікарні включатиме заміну вікон і дверей, улаштування гідроізоляції фундаментів, улаштування перегородок і перемичок, внутрішнє опорядження стін, стель, улаштування покриття підлоги, встановлення елементів для маломобільних груп населення та дзвоників із кнопкою, встановлення ветиляторів тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 23-го серпня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме 10 років.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року, Нововолинська лікарня оголосила тендер на капітальний ремонт частини приміщень лівого крила корпусу поліклініки для дорослих, проте згодом тендер відмінили.




один коментар
  1. Нова споруда поліклініки для дорослих мала б постати біля інфекційного відділення НВ ЦМЛ. Стіни та її дах вже було збудовано за гроші НВ платників податків. Недобудовану поліклініку знесли нах*р. І стара влада в особі екс-міського голови В.Сапожнікова та депутатів, вирішила віддати (продати чи подарувати?) частину цілісного комунального майнового комплексу лікарні під житловий будинок (що категорично заборонено законодавством України), який збудувала приватна фірма і продає тепер, як вбачається, квартири по ринкових цінах. Ви не знали цього?? Заодно прихопивши й близько 40 сотих лікарняної землі. Хто там ще хвалить і плаче за старою міською владою, аж сльози по дупі скапують? Може, вам ще щось, подібне, повідомити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок