<

У Нововолинській громаді влада, бізнес та громадськість працюватимуть спільно над розвитком соціального підприємництва

19:08 | 28.02.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
253
/ Коментарі відсутні

Агенція регіонального розвитку Прибужжя оголошує про початок реалізації проєкту «Розвиток соціального підприємництва у Нововолинській громаді». 

Проєкт отримав підтримку Волинського Інституту Права в рамках програми “Посилення стійкості та підвищення професійної спроможності локальних інститутів громадянського суспільства в територіальних громадах Волинської та Рівненської областей”, що реалізується за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED).

Проєкт “Розвиток соціального підприємництва” націлений на створення сприятливих умов для розвитку соціального підприємництва в громаді.

Ініціатива передбачає вивчення досвіду Львівської громади, залучення представників різних сфер до робочої групи, які обговорять та внесуть зміни до Програми підтримки бізнесу у громаді  на 2023-2025 роки, де передбачать, зокрема, заходи з розвитку соціального підприємництва.

Для роботи над Програмою у робочу групу буде залучено владу, громадськість, молодь, працівників комунальних підприємства, бізнес та внутрішньо переміщених осіб (ВПО). 

Ірини Пикалюк, виконавча директорка Агенції, підкреслила важливість цього проєкту: 

“Розвиток соціального підприємництва є важливим для покращення економічної та соціальної ситуації у громаді. Наша команда хоче допомогти створити сприятливе середовище для розвитку соціального підприємництва та сприяти розробці Програми, яка буде спонукати його успішне впровадження”.

Запрошують всіх зацікавлених долучитися до цієї ініціативи та приєднатися до розвитку соціального підприємництва у Нововолинській громаді. 

“Згодом на сторінці Агенції в соціальних мережах оголосимо реєстрацію на участь в проєкті”, – йдеться у повідомленні. 

Для отримання більш детальної інформації та участі у проєкті, слідкуйте за сторінками Агенції регіонального розвитку Прибужжя.

Для додаткової інформації:

Менеджер з комунікації: Катерина Музичук

Телефон: 093 640 35 06 

Електронна пошта: arrp.volyn@gmail.com 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя