<

«Вони йдуть і їм байдуже» – отець Гінайло про відзначення Дня Гідності і Свободи у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 22.11.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
36
/ коментарів 11

21-го листопада у Володимирі-Волинському відбулися заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи. Учасники поклали квіти до дошки загиблим Героям АТО та Героям Небесної Сотні.

Священик Микола Гінайло, учасник Революції Гідності та військовий капелан зазначив, що багатьом людям сьогодні байдуже на вшанування пам’яті загиблих Героїв.

За його словами, байдужі люди забули про події кількарічної давності.

“Прийдуть тільки ті, через серця яких пройшов струм і лишилися опіки і рубці на серці. Вони пам’ятають той біль і приходять. Прошу звернути увагу усіх присутніх: от дивіться ідуть: одна пішла, другий іде каву сьорбає, третій цигарку палить, про що там Гінайло лепече…”, – зазначив священик.

Зазначимо, що священики ПЦУ спільно з грекокатоликами відслужили біля дошки пам’яті Героям Небесної Сотні панахиду. Після них відслужили окремо панахиду священики УПЦ. На запрошення отця Гінайла відслужити спільно, представники УПЦ промовчали.

Нагадаємо, що біля фотостели Небесній Сотні в Нововолинську залишили квіти тільки школярі та міськрада




коментарів: 11
  1. Не можна священику розмовляти як гопник, засуджувати , ображати,бо довіри не буде, не буде поваги до нього з боку людей

  2. Такого перевертня стидно даже знімати))) Нехай розкаже як він втікав за день до побиття на Майдані людей. Як крав гуманітарку на фронті і привозив сюда, а його прихлібеї ходили і спродували. Як зробив собі групу інвалідності і на тому бив себе в грудь шо є інвалід войни аби поза чергою взяти землю. Як продає гуманітарну допомогу шо надає німецький фонд. Як обзиває і проклинає людей, особенно жінок. Такого гопніка можуть захіщати такі самі як і він. То є більмо у нашому городі і ніякий він не священник)))))

    • Що вам заважає поїхати в Німеччині чи іншу країну Євросоюзу? Знайти фонд і привозити допомогу на Україну? На мою думку безгамотність!!!

    • Ваші слова це наклеп! Дайте конкретне місце землі де Він отримамав і кому продавав гуманітарку зі Сходу!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер