<

У Володимирі збільшили кількість пільгових проїздів у маршрутках на літній період

19:11 | 25.04.2024 / Володимир / /
Перегляди
1101
/ Коментарі відсутні

Пільговим категоріям громадян у Володимирі збільшили кількість безоплатних поїздок у маршрутних таксі на літній період з 10 до 60 проїздів на місяць з е-квитками.

Дана норма діятиме на літній період з травня по вересень. Відповідне внесення змін та доповнення до попереднього рішення виконавчого комітету від 20.07.2023 № 285 «Про упорядкування видачі електронних квитків для пільгових категорій громадян у Володимир-Волинській міській територіальній громаді» затвердили на виконавчому комітеті 25-го квітня.

Відтак, пункт 3 рішення доповнили наступним реченням: «На період з травня по вересень відповідного року, пільговій категорії громадян – «Ветеранам праці та іншим громадянам похилого віку» збільшити кількість безоплатних поїздок з 10 на 60 на місяць у міському автомобільному транспорті. 

Як зазначив міський голова Ігор Пальонка, до нього неодноразово із даним питанням зверталися на особистих прийомах пільгові категорії громадян. Тож було прийняте рішення збільшити кількість безоплатних поїздок у громадському транспортні на літній період, коли пенсіонери частіше їдуть на дачі та за інших потреб.

Нагадаємо, минулого року у громаді Володимира впровадили систему безготівкової оплати проїзду у маршрутних транспортних засобах «CityCard». БУГ намагався розібратися, як здійснювати оплату, як отримати та поповнювати картку, що кажуть водії та мешканці про нововведення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота