<

Україна переможе: чому ми обов’язково подолаємо російську навалу, пояснив мер Володимира Ігор Пальонка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:06 | 23.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1454
/ Коментарі відсутні

БУГ»розпочинає нову мотиваційну рубрику «Україна переможе», де відомі жителі наших міст, Волині та й України розповідатимуть своє бачення нашої перемоги. У першому відео про своє бачення подолання росії розповів міський голова Володимира Ігор Пальонка.

На думку очільника громади Володимира, Україна обов’язково здобуде перемогу на російським окупантом, бо наша країна має дуже древню і глибоку історію, вона завжди славилася своїми воїнами: козаками, воїнами УПА, іншими могутніми збройними формуваннями.

Завдяки тим традиціям ми чітко стоїмо і захищаємо свою Незалежність, свою націю, свій європейський вибір. Українцям ніхто не може вказувати, куди нам далі йти, як рухатися. Лише люди, які є окрасою країни та роблять все, щоб наша країна існувала.

“Спілкуючись з командирами частин військової бригади, які мають дуже великий патріотичний дух, ми впевненні, що завдяки їм, завдяки людям, які сьогодні тримають зброю в руках і захищають нашу незалежність, ми обов’язково ПЕРЕМОЖЕМО, БО ЗАХИЩАЄМО СВОЄ. Свою землю, свою націю, свою територію”, – запевнив мер.

Також Ігор Пальонка звернувся до людей, які у такий час розхитують ситуацію у місті.

“Хочу вас попередити і закликати! Не час проводити розбірки і дестабілізувати ситуацію. Варто об’єднатися, щоб підтримати наші збройні сили. Які працюють над тим, щоб зберегти Україну, відстояти наші життя, життя наших дітей і нашого майбутнього”, – закликав Пальонка.

Перемога буде обов’язково за нами!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер