<

Розповіли, як стати учасницею онлайн-конкурсу краси та інтелекту «Коронована мрією» у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 8.02.2021 / Володимир, Онлайн / , , , , /
Перегляди
35
/ Коментарі відсутні

14-го лютого завершується реєстрація учасниць конкурсу краси на інтелекту «Коронована мрією». Фінал заходу відбуватиметься 8-го березня. Це дочірній конкурс «Княжни Володимира», який цьогоріч відбуватиметься через карантин в онлайн-режимі.

Це, впевнені організатори, дозволить втілити певні задумки, які раніше було важко реалізувати.

«Коронована мрією» відбудеться цьогоріч замість «Княжни-Володимира», але, не зважаючи на новий формат, розповідають організаторки, які завітали до студії БУГу – Анастасія Азанова та Наталія Ярошук, дівчата отримають ту ж впізнаваність та всі привілеї учасниці конкурсу краси.

Анкету для реєстрації можна знайти тут.

Реєстрація учасниць триває до 14-го лютого.

В анкеті вирішили не запитувати про вагу, зріст і параметри учасниць, адже це – конкурс краси та інтелекту. А чи вродлива дівчина буде видно відразу.

Також організатори хочуть, аби учасниці подали ідею для реалізації у місті якогось соціального проекту. Є змога втілити у життя один з проектів, які будуть запропоновані в рамках конкурсу.

Вродлива, артистична, харизматична, розумна та соціально активна – це ідеал дівчини, яку шукають організатори. Що потрібно знати потенційним учасницям – у відеоінтерв’ю.

Читайте також: Обрали володарку титулу «Княжна Володимира-2020»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця