<

Три смачних страви з курятини «Епікур»: готуємо з володимирською блогеркою та мамою трьох діток Вікторією Зубко

20:47 | 29.04.2024 / Володимир / , /
Перегляди
1768
/ 1 коментар

БУГ побував в гостях у відомої блогерки, успішної підприємиці та мами трьох чудових діток з Володимира Вікторії Зубко. Разом приготували три корисні та смачні страви з курятини, які зможе зробити кожна господиня.

Для приготування використовували курятину «Епікур» від місцевої птахофабрики, яка вирощується без антибіотиків та гормонів росту. Тобто на кожному етапі йде натуральне вирощування птиці, і саме тому, вона смакує як домашня.

Готували страви, які стануть у пригоді кожній господині. Адже погодьтеся, чимало з вас часто ставили собі питання, що б такого приготувати легко і смачно? Тож Вікторія Зубко поділилася рецептами запечених гомілок, котлет з рубленої курятини та нагетсів, панірованих у кукурудзяних пластівцях, які готує у повсякденному житті. Рецепти та етапи приготування, дивіться у відео:

Запечені мариновані курячі гомілки

  • гомілки — 5 шт.
  • оливкова олія — 50 г
  • прованські трави
  • розмарин
  • сіль
  • перець

Гомілки промити, висушити, додати спеції, сіль, перець за смаком, залишити маринуватись в холодильнику на дві години (краще на ніч). Випікати у розігрітій духовці на 200 градусів за Цельсієм приблизно 60 хв.

Рублені котлети з курячого філе

  • куряче філе — 1 шт.
  • яйце — 2 шт.
  • сир твердий — 150 г
  • крохмаль – 1 ст. л.
  • сіль
  • перець

Філе промити, просушити, порізати на дрібні кубики, додати яйця, натертий на терці сир, крохмаль, сіль, перець за смаком. Залишити в холодильнику на пів год. Смажити на невеликій кількості олії з двох сторі по 10 хв з кожної.

Нагетси запаніровані у кукурудзяних пластівцях

  • куряче філе — 1-2 шт.
  • сир твердий — 100 г
  • кукурудзяні пластівці — 100 г
  • яйце — 1 шт
  • паприка
  • сіль

Куряче філе промити, висушити та порізати на шматки, орієнтовно 3*3 см. В посудині окремо змішати яйце, сіль, паприку, натертий на дрібній тертці сир. Кукурудзяні пластівці розтовкти до крихти. Обмочувати куряче філе, спочатку у суміші з яйця, сиру та спецій, потім – у паніруванні з вівсяних пластівців і викладати на деко, застелене пергаментом. Випікати у розігрітій духовці до 180 градусів за Цельсієм близько 20-30 хвилин до появи рум’яної хрусткої скоринки.

Смачного!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Травня, Середа