<

У США поліція застрелила учня, який прийшов до школи зі зброєю

05:04 | 4.05.2024 / Новини / , , /
Перегляди
217
/ Коментарі відсутні

Поліція американського штату Вісконсин застрелила учня місцевої середньої школи, який, за словами офіційних осіб, мав при собі зброю.

Як повідомляє The Guardian, в цілях безпеки поліцейські були змушені перекрити весь район. Інших постраждалих та загиблих немає, – пише УП. Життя.

Поки триває розслідування, представники влади не розголошують дані про учня, тип вогнепальної зброї, яку він приніс із собою, та про те, чи стріляли у працівників поліції. Відомо лише, що хлопець не досяг повноліття.

«Такий інцидент – це жах для батьків. Надійшло повідомлення, що хтось з’явився із зброєю у школі. І правоохоронці відреагували. Це – небезпечна ситуація», – зазначив Джош Каул, генеральний прокурор штату.

Середня школа, де сталася стрілянина, буде відкрита і слугуватиме центром для персоналу та учнів, де вони зможуть отримати необхідну допомогу та підтримку.

«Ми готові засукати рукави і працювати пліч-о-пліч з нашими чудовими правоохоронцями і службами швидкого реагування», – заявив суперінтендант (людина, яка відповідає за роботу в певному відділі, або яка відповідає за утримання будівлі чи місця в належному стані – ред.) Стів Салерно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця