<

Прийняли рішення про реорганізацію володимирського Центру освіти у спортивний ліцей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 16.03.2023 / Володимир / , /
Перегляди
2149
/ коментарі 2

16-го березня на сесії обласної ради депутати проголосували за реорганізацію Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» у Волинський обласний спортивний ліцей.

Рішення підтримали 45 депутатів Волинської обласної ради на сесії 16-го березня. Відтак у Володимирі сформують перший на Волині спортивний ліцей.

Внаслідок цього, Володимирський спортивний ліцей є правонаступником усіх майнових і немайнових прав Центру освіти.

Понад 100 дітей, які не можуть або не хочуть навчатися в ліцеї зі спортивним спрямуванням, матимуть змогу довчитися в звичному режимі. Навчальний процес цих учнів відбуватиметься за кошти міського бюджету, а не обласного.

Заступниця голови батьківського комітету ліцею Наталія Павлюк повідомила на сесії, що батьки не були повідомлені директором про реорганізацію. А випадково побачили в пресі, тому це викликало в більшості обурення.

Нагадаємо, напередодні 15-го березня в Центрі освіти пройшли батьківські збори за участю представників обласної та місцевої влади.

Батьки, які хочуть бачити своїх дітей в тому ж навчальному закладі на повноцінних навчальних днях, матимуть таку можливість. Таким чином, дітки з інклюзією та незацікавлені в спорті навчатимуться за звичних умов.

Рішення про створення спортивного ліцею у Володимирі прийняли ще у 2021 році, але на заваді стала війна. Та все ж, справу вирішили довести до логічного завершення.

Напередодні це питання обговорили на розширеній нараді в обласній раді. Новий спортивний ліцей має запрацювати уже з 1-го вересня цього року. На його реорганізацію планують виділити 500 млн грн.




коментарів: 2
  1. Чи ви не маєте куди подіти ті гроші? Зараз війна,яка може бути реорганізація….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця