<

Волинські депутати відвідали психоневрологічні інтернати та передали допомогу

20:37 | 26.10.2023 / Новини / , , /
Перегляди
154
/ Коментарі відсутні

Депутат Волинської облради Андрій Бокоч разом із головою Волинської обласної ради Григорієм Недопадом здійснили робочу поїздку до Руденського та Голобського психоневрологічних інтернатів. В обидві установи також привезли гуманітарний вантаж – мийно-пральні засоби і предмети особистої гігієни.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Андрія Бокоча.

Директорка Руденського жіночого психоневрологічного інтернату Олена Місюк розповіла про актуальні проблеми закладу, у котрому на сьогодні перебуває понад 160 підопічних, майже половина з яких прикуті до ліжка. Частина із них – евакуйовані мeшканці інтернатів із зони бойових дій.

Зі слів очільниці закладу, до опалювального періоду готові – відремонтували котли, уповні заготовили тверде паливо, мають 6 потужних генераторів на випадок знеструмлень.

На потреби зазначеної установи за сприяння народного депутата Ігоря Гузя у 2021 році було залучено із державного бюджету 190 тис. грн, що спрямувались на капітальний ремонт.

Заклад оглянули спільно із головою Вишнівської громади Віктором Сущуком. Побували і в Голобському чоловічому психоневрологічному інтернаті, де харчоблок та підвальне приміщення під житловим корпусом – найгостріші проблеми.

Новопризначений керівник Володимир Ковальчук розповів, що упродовж 3-х місяців на посаді йому вдалося залучити понад 600 тисяч спонсорських коштів, що залучені на найнеобхідніші потреби.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя