<

Немає умов для проведення занять: в облради просять кошти на ремонт спортзалу у Володимирському фаховому коледжі

16:03 | 21.03.2024 / Володимир / , /
Перегляди
381
/ коментарі 3

Депутати Волинської облради просять виділити кошти на ремонт спортивного залу навчального корпусу № 3 Володимирського фахового коледжу, адже приміщення старе, там відсутні нормальні умови для занять студентів.

19-го березня на сесії депутат облради Андрій Бокоч звернувся до голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка з проханням виділити понад 4 млн гривень для здійснення ремонту спортзалу.

Зазначимо, що навчальний корпус № 3 був побудований ще у 1927 році. Під час буревію у грудні 2015-го року з даху коледжу було зірвано частину старої польської бляхи. Через відсутність коштів на ремонт, дах накрили шифером, що вже був у користуванні.

Під час дощів, вода з даху затікає в навчальні аудиторії, у зв’язку з чим доводиться постійно виконувати косметичні ремонти приміщення. Через протікання даху в спортивному залі корпусу непридатною стала підлога, що унеможливлює проведення занять.

“До мене, як до депутата Волинської обласної ради, звернувся директор Володимир-Волинського фахового коледжу Коновалюк О. В.  з проханням порушити питання щодо можливості виділення з обласного бюджету коштів у сумі 4 162,077 тисяч гривень для здійснення ремонту спортивного залу навчального корпусу № 3 Володимир-Волинського фахового коледжу у 2024 році, оскільки функціонування коледжу має важливе освітнє та стратегічне значення”, – йдеться у зверненні.

На ремонт спортивного залу коледж за кошти спеціального фонду виготовив проєктну документацію. Згідно з експертним звітом філії ДП «Укрдержбудекспертиза», для здійснення ремонту спортивного залу навчального корпусу № 3 коледжу необхідно 4 млн 162 тис. гривень.




коментарів: 3
  1. Халтурники поляки, не змогли збудувати так, щоб до 2117 року вистачило.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя