<

Одноголосно: депутати Зарічанської сільради проти приєднання до Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 29.01.2020 / Володимир / , , , , , /
Перегляди
10
/ коментарів 6

29-го січня відбулося позачергове засідання сесії Зарічанської сільської ради, на якому депутати висловили одноголосну позицію проти приєднання Зарічанської ОТГ до міста Володимира-Волинського.

За рішення звернутися з вимогою проти примусового об’єднання з містом до влади країни, народного депутата від виборчого округу, Волинської ОДА всі присутні депутати проголосували одноголосно.

Варто зауважити, що сесію відвідав один депутат Володимир-Волинської міської ради – Сергій Барщевський, який підтримав депутатів громади у їхньому рішенні.

Також обранці Зарічанської громади виступили з пропозиціями зібрати підписи мешканців Зарічанської ОТГ проти об’єднання та організувати поїздку до Волинської ОДА, щоб висловити свою чітку позицію, а якщо там не почують, то до Києва.

Як розповів голова громади Ігор Пальонка, за два роки існування громади вдалося зробити багато і вирішити ті проблеми, які не вирішувалися роками.

Депутати висловили думку, що якщо ОТГ увійде до складу міста, то нікому не буде діла до віддалених сіл.




коментарів: 6
  1. То Кабміну вирішувати, не сільським депутатам. Всі села , що розташовані навколо міст будуть адміністративно приєднані до нових ОТГ з центрами в містах. І то буде дуже правильно!

  2. Ще рік тому Пальонка знав, що їх приєднають. І тут бац, несподіванка. Караул!…

  3. Шо такоє?!
    Поромів під сапог не хоче, Заріччя княжий град не приваблює…
    Балувані нинчє навколо нас селяни, в феодальній політиці розбираються.

  4. Уявіть ситуацію: сусід тихцем зносить між вами паркан, ставить авто у ваш гараж (бо там є місце), садить грядку на вашій території (бо в нього нема місця), вашу зарплату забирає собі і буде вам видавати на ваше прохання. І ще, ваша думка з цього приводу його не цікавить. А тепер скажіть, Орися, user і всі ті, хто поставив лайк, яка буде ваша реакція на це?

  5. Уявіть ситуацію: ваш сусід тихцем зносить паркан між вами, ставить у ваш гараж своє авто (бо там є місце), садить на вашій території грядки (бо в нього нема місця), забирає вашу зарплату до своєї і запевняє, що видаватиме вам гроші на вашу вимогу. І ще, його абсолютно не цікавить ваша думка з цього приводу. А тепер скажіть User, Орися та ті, хто поставив лайки, як би ви діяли в такій ситуації. І ще, я цей комент пишу втретє…

    • А чому ви вважаєте що територія поза межами села ваша? До прикладу я зараз живу у місті, а землю маю в Зарічанській ОТГ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця