<

Громадські організації Володимира-Волинського платитимуть за оренду приміщення по-новому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:38 | 10.02.2016 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Депутати Володимир-Волинської міської ради на 5-й сесії, що відбулася 10-го лютого, прийняли рішення “Про надання пільг з орендної плати за користуванням майном міської комунальної власності”.

До міської ради надійшло кілька клопотань від голів громадських організацій аби їм була надана пільга на орендоване приміщення.

Серед трьох організацій, що подали клопотання, дві організації пов’язані із АТО : “Об’єднання Активіст” (Костянтин Зінкевич) та “Ветеранів, учасників та інвалідів АТО” (Юрій Степанюк). Третя організація – Всеукраїнський союз жінок-трудівниць “За майбутнє дітей України”.

В підсумку голосування перші дві організації отримають пільгу, а ГО Всеукраїнський союз жінок-трудівниць “За майбутнє дітей України” – ні. Так за один метр квадратний  платитимуть одну гривню.

Дане рішення образило представницю даної громадської організації Ганну Савюк. Пані Савюк емоційно намагалася переконати депутатів переглянути своє рішення, але під час перерви все таки добивалася розмови із мером Володимира-Волинського Петром Саганюком.

Пропозицію аби вирішити проблему оренди приміщень громадськими організаціями запропонував Руслан Мороз: “Все дуже просто. Знайдіть одне приміщення та поставте там 50 столів і крісел та нехай вони там працюють. І не потрібно кожній організації окреме приміщенні і в центрі міста.”




один коментар
  1. Коротко про “жінок трудівниць”. В розпал революції гідності активісти вигнали з міста не тільки регіоналів, а й комуняк, ще й прапор спалили, який висів на ковальчуковському офісі. Тоді Ганна Савючка знайшла давню партійну падругу і створили організацію “жінок трудівниць”. Саме ця організація під час нападу росії на Україну закликала матерів не пускати синів на війну, саме вони закликали не воювати з братнім народом. А як же братній народ проти нас? -питаю. На все воля Божа- кажуть.
    В розпал виборчої компанії 2015 року тягали таваріщі трудівниці газетки політичної партії Нова держава. Для тих хто не в курсі – після заборони компартії в Україні- комуняки стали “Новою державою”. На сході підтримуючи створення “нової” держави – новоросії, а на заході закликаючи матерів не пускати дітей на війну (див ч.1).
    Отака х..ня малята)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер