<

Всесвітня історія: ексклюзивні книги на подарунок

17:09 | 25.04.2024 / Статті / /
Перегляди
40
/ коментарі 2

Людині, яка цікавиться історією, нескладно вибрати подарунок на день народження. Це можуть бути дорогі книги з всесвітньої історії. Такий презент має солідний вигляд і обов’язково сподобається імениннику, адже відповідає його інтересам. До того ж знайти книгу можна в незвичному та якісному оздобленні: тоді вона точно займе особливе місце на полиці.

Які можна подарувати книги про всесвітню історію

Книги з історії доступні у величезній кількості. Щоб зробити правильний вибір, звісно, краще запитати в іменинника, яку саме тему йому найбільше хотілося б дослідити. Однак така можливість є не завжди, тому можна підібрати щось на власний розсуд.

Якщо серед інтересів — всесвітня історія, книги можна вибрати в таких варіантах:

  • «Гулаг» Енн Епплбаум — повна й докладна історія радянських виправних таборів із часів Леніна до Горбачова;
  • ексклюзивне видання «Події, що змінили світ» — з обкладинкою ручної роботи з першокласної італійської шкіри та декором у вигляді позолоченого тиснення;
  • «Великий куш. Всесвітня історія боротьби за владу, гроші, нафту» Деніела Єргіна — про ключові події, які супроводжували пошук нафти, та історію запеклої боротьби за «чорне золото»;
  • «Історія світу від найдавніших часів до сьогодення» Джеремі Блека — унікальна подорож багатовіковою історією людства й аналіз всесвітньої історії на різних її етапах;
  • «Фактор Черчилля. Як одна людина змінила історію» Боріса Джонсона — про великого політика та державного діяча, видатну людину минулого століття від ще одного колишнього прем’єр-міністра Великобританії.

Це лише невелика добірка книг, які можуть сподобатися тим, хто цікавиться історією. Більше книг можна вибрати в інтернет-магазині Fama за посиланням https://fama.ua/uk/podarki/vsemirnaya-istoriya. На сайті також можна купити й інші оригінальні подарунки.

У чому ексклюзивність подарункових книг із всесвітньої історії

Якщо людину цікавить всесвітня історія, книга для неї цікава перш за все своїм змістом. Такі видання містять достовірну й докладну інформацію на ту чи іншу тему. Завдяки історичній книзі можна дослідити конкретний період часу, події, що відбувалися в певній державі, краще зрозуміти відомих особистостей, які вплинули на хід історії.

Ексклюзивність книг на тему всесвітня історія полягає не лише в унікальному змісті та важливій інформації. Деякі видання також вирізняються нестандартним оформленням, тому чудово підходять на подарунок. Ексклюзивні книги можуть мати тверду палітурку з натуральної шкіри, накладки з міді з позолотою і срібленням, рельєфне тиснення тощо. 

Замовити розкішно оформлені та цікаві книги про історію світу можна в інтернет-магазині Fama в Україні. Будь-яке видання можна придбати з доставкою в Київ, Харків, Одесу, Львів та інші міста.




коментарів: 2
  1. Ну, я просто приємно здивований… Ше одна толкова порада і ше один респект автору!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *