<

У Нововолинську відбулося відкриття торгівельно-розважального центру «FORest»*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 13.03.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
246
/ Коментарі відсутні

12-го березня в Нововолинську офіційно відчинив двері торгівельно-розважальний центр «FORest» для сімейного дозвілля загальною площею 3600 м.кв, розташований на бульварі Шевченка, 23. Для гостей підготували святкову програму. Хедлайнером заходу став український співак Ivan NAVI.

Від ранку розважальний центр почав працювати, а нововолинці – знайомитися із новим закладом.

Нагадаємо, ТРЦ «FORest» постав на місці занедбаного кінотеатру. У Нововолинську широкоекранний кінотеатр «Україна» з’явився в 60-х роках. Більше 10-ти років як кінотеатр він не працював. Останні роки приміщення пустувало, а під його стінами збиралися зовсім не для того, щоб провести культурно дозвілля. При розробці проектної документації архітектори прагнули частково зберегти попередній зовнішній вигляд будівлі.

У торгівельно-розважальному центрі є все для того, аби гарно провести час і в будній, і в святковий день. На першому поверсі розташоване кафе “Ням-ням”. 

У Форесті є розважально-ігрова зона для діток, два кінозали та три просторі спортивні зали: з тренажерами; зал для кросфіту та ще один – для групових занять.

Вперше у Нововолинську саме в FORest відчинився барбершоп. Залишилося багато вільної території, де згодом з’являться бутіки та інші локації.

На відкритті присутнім підготували цікаву програму. Нововолинці разом з дітьми відвідали «FORest», аби познайомитися з торгівельно-розважальним центром, на відкриття якого понад рік з захопленням очікували. Перед закладом облаштували сцену.

Відбувався розіграш призів, підготували інтерактивну 3D фотозону, присутні мали на згадку «живу» світлину. Дітей розважали аніматорами, виступив колектив із трьох музикантів-барабанщиків Garage Drum Show.

На завершення відбувся виступ українського співака Ivan NAVI, який запалив нововолинську публіку.




26 Квітня, П’ятниця