<

У Нововолинську презентували нове приміщення молодіжного центру «Нові крила»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 10.02.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
10
/ коментарі 2

8-го лютого у Нововолинську відбулося відкриття та презентація нового приміщення для творчої, натхненної, ідейної молоді молодіжного центру «Нові крила».

Цього дня сюди прийшло чимало людей, для яких підготували приємну творчу пограму, смаколики, можливість комфортно поспілкуватися.

За словами керівника молодіжного центру Павла Медини, це вже третє приміщення за 4 роки. Багато сил довелося докласти йому та учасникам «Нових крил», щоб відкрити нове приміщення.

«Ми кожного разу з новими силами повертаємося… Всі члени команди поєднують роботу в центрі з навчанням та роботою – центр працює завдяки активній молоді”, – зазначає Павло Медина.

Над відродженням центру команда працювала більше пів року. Вся робота в центрі грунтується на волонтерських засадах.

“Це відповідь на одне з частих питань – за роботу центру команді ніхто не платить, всі намагаються поєднувати це з роботою і навчанням. Ініціативу про те, що ця робота має оплачуватися, ми подаємо вже понад рік”, – зазначив Медина у фейсбуці.

Простір має на меті стати місцем розвитку неформальної освіти, хабом для роботи молоді та для реалізації проєктів, а також – ідей з розвитку громади.

Кожен може стати нашим соціальним інвестором і підтримати команду “золотою монетою” на карту: 5168 7427 1276 7155 , розповідають в молодіжному центрі.

Нова адреса МЦ «Нові крила»: пр.Дружби 6а, ІІІ – поверх.




коментарів: 2
  1. Працювати треба, а не развлекатися. Нову Україну будувати в роті чола. Економіку держави з колін піднімати. Особливо вугільну галузь та сільське господарство. Тваринництво, агросектор держави

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер