<

Створення військової частини Національної гвардії у Нововолинську ініціює депутат міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 25.08.2016 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
99
/ коментарів 10

Депутат Нововолинської міської ради Сергій Семенюк звернувся до мера Сапожнікова з пропозицією винести на сесію міськради питання про розміщення на території міста війскової частини Нацгвардії.

Звернення депутата вже зареєстроване.

Робочі місця, відповідно, надходження до бюджету, зменшення рівня злочинності – плюси, які дозволять Нововолинську розвиватися після розміщення військової частини на території міста.

У Нововолинську однією з найгостріших проблем є наркоманія, місто завжди було серед лідерів за кількістю наркозалежних в області. Результатом попередньої співпраці нововолинських правоохоронців спільно з бійцями Національної гвардії стало викриття незаконного зберігання наркотичних речовин, встановлено особи злочинців, причетних до крадіжок у торгових закладах міста, а також крадіжок з гаражних приміщень та автомобілів тощо.

Крім того, за відсутності кадрів в поліції необхідно залучати спецнаряди Нацгвардії до забезпечення громадського правопорядку.

14124066_10209055080446096_1404373902_o




коментарів: 10
  1. Я тобі, Сергію, аплодую. Ти перший із депутатів! Я теж пропонував це іще 10 років тому. Окрім того, бив у всі дзвони закликаючи українських президентів ввести пряме президентське правління у Нововолинську. Пройшов час – і я виявився правим, як і передбачав, що Нововолинськ через криміналітет стане небезпечним для проживання. Сапожніков на це не піде. Він побоїться за свою шкуру і майно.

    • Все добре, Наталко, але і Ви, шановна, не дуже добра знаєте мову. Виправіть свої помилки самі, якщо їх побачите…
      Або…

  2. Да скоро на ринках будуть сворувати військові частини , вжу створили в державі некомпітентну потішну поліцію котра не знає що потрібно робити, там де злочинці то їх не має, а піараться там де їм робити нічого, а створення нової військової частини це не компетенція мера міста

  3. Підтримую на всі 100%!
    Це плюс не лише для Нововолинська, а й для навколишніх населених пунктів

  4. А на місці збанкрутілого Київського інституту економіки відкрити університет внутрішніх справ, курсанти теж допоможуть у патрулюванні міста))) Бред сивої кобили! Задайте собі одне, єдине питання: Де взяти гроші? І друге, нафіга нам тоді реформована, розпіарена поліція?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа