<

На вході до Володимирської міської ради встановили турнікети

14:08 | 26.12.2023 / Володимир / /
Перегляди
742
/ коментарі 4

Минулого тижня в цілях безпеки на вході до приміщення міської ради Володимира встановили турнікети.

Як зазначив міський голова Ігор Пальонка на брифінгу 26-го грудня, ці турнікети встановили в цілях безпеки, з огляду на ситуацію в країні.

“Думаю, багато з вас чули про події, які нещодавно відбулися на Закарпатті. Але я хочу зазначити, що ми ще до того планували посилити безпекові заходи в міській раді. Оскільки мали ряд моментів, коли гурт невідомих людей, проходили сюди і попадали до мене та до заступників на прийом”, – прокоментував мер.

Він додав, що ці безпекові заходи не вказують на те, що міськрада хоче віддалитися від громадян і запевнив, що кожен охочий зможе потрапити до нього, щоб вирішити ту чи іншу проблемну ситуацію.

” Ми не те що хочемо віддалитися від людей, але мають бути певні зрозумілі правила безпеки. І тому було прийнято рішення зміцнити охорону приміщення в нічний період, і ми планували встановити турнікети. І хочу наголосити, що це в рамках безпеки. Але всі мешканці, які бажають потрапити до мене на прийом, так само зможуть це зробити. Якщо я на місці, то не відмовляю людям, які до мене звертаються. Їм потрібно підійти до муніципальної варти, яка охороняє, і повідомити про мету візиту. Якщо я не зайнятий, то завжди їх прийму”, – додав Ігор Пальонка.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота