<

У Володимирі обговорили створення патрульної поліції

16:15 | 1.03.2024 / Володимир / , /
Перегляди
1105
/ Коментарі відсутні

1-го березня, під час роботи в окрузі, народний депутат Ігор Гузь зустрівся із новим начальником Володимирського районного відділу поліції Олександром Луциком.

Разом із нардепом в окрузі працювали депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч та депутат облради і перший заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук.

Нагадаємо, до обов’язків керівника Володимирського районного відділу поліції Олександр Луцик приступив наприкінці минулого року. Колишнього начальника Василя Майданюка перевели в обласне управління, згодом він відправився на схід у складі зведеного батальйону Національної поліції України «Захід».

Під час візиту обговорили необхідність створення патрульної поліції у Володимирському районі, робота якого буде в більшості зосереджена на дотриманні правил дорожнього руху, адже через місто та район пролягають траси національного та регіонального значення. Це дозволить зменшити навантаження на працівників нацполіції та зосередити більшу увагу на розкритті злочинів.

Ще одним важливим питанням була робота системи відеоспостереження. Нардеп зазначив, що варто оновити частину застарілих камер, які є у місті та збільшити їх кількість. До слова, напередодні на сесії міської ради виділили кошти на придбання нових камер відеоспостереження для поліції. Начальник поліції погодився із такою думкою та додав, що це значно покращить безпекову ситуацію у місті.

Оскільки в парламенті тривають обговорення законопроєкту про легалізацію зброї для цивільних, нардеп поцікавився думкою в начальника поліції щодо даного питання. Олександр Луцик, з огляду на нинішню напружену ситуацію в країні, висловився проти того, щоб люди вільно носили із собою вогнепальну зброю. Обговоривши дане питання, присутні дійшли згоди щодо варіанту, якщо українцям дозволять зберігати зброю у власних оселях для захисту сім’ї, але не носити її на вулиці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця