<

Обговорили режим роботи «лото»-закладів: 5 депутатів, поліцейський та 2 мешканки Нововолинська на громадських слуханнях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:35 | 7.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2
/ коментарів 13

6-го листопада о 16:00 в приміщенні Нововолинської міської ради пройшли громадські слухання з питання обмеження режиму роботи закладам, що здійснюють діяльність у сфері розповсюдження лотерей.

Головуючий на обговореннях заступник міського голови Олександр Громик  зазначив, що на попередній зустрічі разом з депутатами дійшли до висновку винести питання на сесію про обмеження режиму роботи відповідних закладів.

Рішення відноситься до регуляторних актів, тому потребує процедури громадських слухань. Поговорити про заклади з лотереями прийшло п’ять депутатів міської ради Валерій Мних, Руслан Соловйов, Богдан Бадзюнь, Олег Приступчук та Віктор Марчак. Крім того був головний поліцейський Нововолинського відділення Сергій Галащук та дві мешканки Нововолинська. В їхньому будинку на мікрорайоні Шахтарському, 36, діє «лото»-заклад.

У проєкті рішення міської ради винесли пропозицію про обмеження режиму роботи закладів з лотереями з 8:00 до 20:00. 14-го листопада на сесії депутати розглянуть питання.

Начальник Нововолинського відділення поліції зауважив, що навіть якщо депутати закріплять певний режим роботи, поліція не має правових законних підстав проникнення в заклад, якщо він порушує встановлені на сесії години роботи.

“Заклад буде зачинений, але по секретному стуку в двері туди пропускатимуть відвідувачів. Людина скаржиться, поліція прибуває на місце: їм не відчиняють, санкції на обшук немає, на проникнення ухвали немає. Поліцейські розвертаються на їдуть. Не бачу реального способу боротьби. Які пропозиції? Давайте разом обговорювати. Можу дзвонити до депутатів і разом будемо виїжджати”, – зазначив Галащук.

Мешканці багатоквартирного будинку, в якому працює подібний заклад зазначили, що боролися, щоб його не відкрили – збирали підписи, зверталися в міську раду. Однак попри все, він працює і створює незручності для людей.

“Працює цілодобово, відвідувачі заважають мешканцям. Курять, кричать серед ночі. Треба вирішувати це питання”, – зазначила жителька будинку на мікрорайоні Шахтарському.

Детальніше – в відео.




коментарів: 13
  1. Всі люди працють! громадські слухання, а хто ніде не працює в цей час сидів в тих залах! Діджиталізація 21 століття…Вчіться робити такі речі онлайн

  2. Депутатам, схоже немає , що робити! Вигадують якось абсолютно малозначущі та малоцікаві для людей теми. А ось подивимося, скільки прийде людей на громадських слуханнях, коли будуть обговорювати вкрай незадовільну роботу КП” Теплоенерго”, драконівськи найвищі в державі,тарифи для людей, право мешканців на відключення від центрального опалення, та встановлення в себе автономки.

    • Скажіть, будь ласка, де Ви знайшли інформацію про найвищі тарифи в державі?

    • Звідки така ІНФОРМАЦІЯ!!!!! Для чого це розпорошувати???? Чому робота КП “Нововолинськтеплокомуненерго” є незадовільною саме для Вас?!
      Всі заявки опрацьовуються та виконуються одразу, без зволікань.
      На сьогоднішній день система ЦО працює безперебійно!!!!

    • Для чого обливати брудом один одного, постійно. Не помиляється лише той хто нічого не робить. В комунальників нашого міста дуже багато робити, яку майже ніхто не помічає та сприймає її як належну!!!!
      як щось десь не так то “ФЕ” дуже багато, а от як все добре, то хороших дописів чомусь не має…..

  3. галащук певно знає, де по якоvу секретному стуку відкривають. ухвали в нього нема. сів в машину, зафіксував, що час від часу заходять – виходять, склаd адмінок 100 штук, може задумаються. але ж то треба робити щось, а не язиком тріпати, да?

  4. Такі країни як США, Канада – роблять громадські слухання у після-робочий час (7-8 год вечора), щоб була більша явка населення, це для того, щоб врахувати та почути думку більшості. У нашому випадку, комусь не вигідно, щоб були громадяни на громадських слуханнях. Цікаво кому? Живемо як в совковий період – жодного зближення міської ради з народом!

    • В совковий період був залізний порядок. Гральних закладів не було. Наркомани з’явилися вже за горбачьова. КГБ та міліція працювали тоді добре. Ніхто не скаржився

    • шоб нам жити як в совковий період – без наркоманів, з дорогами, вчасними зарплатами, з мізерною злочинністю і без таких розумних як ДУМАЙ

      • Ага і з гулагом,стукачеством,з кровавими вбивцями типу сраліна і леніна живи сам так мені і моїм дітям воно нах не треба,коли ви вже повиздихаєте совкодрочери.

        • ти їх бачив ? гулаг ? а може тебе Сталін вбив ? якщо так вбивали, то чого населення України зростало скоріше, ніж зараз вимирає ? напруж свій мозок, чи шо там в тебе замість нього, і знайди в гуглі графік, як змінювалась кількість населення з 17 року. І не сподівайся, поки ми повиздихаємо, ми встигнемо донести до молоді правду і про СССР, і по вашого улюбленного кошкодава. А про вас правду вона і сама бачить – ви ні на що не здібні горлопани, які вщент розвалили четверту єкономіку Європи, побудовану під керівництвом Сталіна !

        • Хе-хе, Беня, якшо воно тобі не треба, ти можеш втікти в свою улюблену піндосію, але про всяк випадок попереджую – там зараз сидять по тюрягах більше, ніж сиділо в 1937-у у Сталіна… Так шо можеш промахнутися … ти подумай..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер