<

27 червня нововолинців запрошують на другу зустріч з інвестором, який хоче будувати сміттєпереробний завод

13:35 | 27.06.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2103
/ коментарів 9

27-го червня о 18:00 в малому залі Нововолинського Палацу культури відбудеться друга відкрита зустріч з представником фірми, яка хоче будувати в місті сміттєпереробний завод.

Нагадаємо, 8-го червня в аудиторії ТНЕУ відбулась перша відкрита зустріч з інвестором. Однак, через технічні несправності не вдалося показати проєкт.

На фото земельна ділянка, яку розглядають під будівництво. Поки тривають відкриті торги на право оренди. 

Представники «Мерітт Груп Україна» наголошують, що це не громадське слухання. А можливість мешканця ознайомитися з роботою установки з переробки органічних відходів.

На цій зустрічі буде перекладач, адже минулого разу не всі змогли зрозуміти інвестора, який розмовляв польською. Також обіцяють показати проєкт та відповісти на всі запитання.

Долучайтесь!

Читайте:

Перероблятимуть органічні відходи: інвестор з Польщі зустрівся з мешканцями Нововолинська.

У Нововолинську планують залучити польських інвесторів для реалізації проєкту з переробки відходів.




коментарів: 9
  1. Коли найкращі, свідомі захищають Україну на сході, Нововолинську хочуть втюхати цю хрєнь – мусорку! Ні, НЕДАМО!

  2. Хай в Польщі собі будує. Всі все поняли на попередній зустрічі. Що схема дуже мутна і всі потім пожалієм якщо допустим це будівництво.

  3. В цілому світі працюють такі заводи ,а в Новіку нехай гори сміття ростуть ,навіщо його переробляти .Совокове мислення викорінити дуже трудно .

    • У цивілізованому світі… А у нас буде “не такий” завод …на нас з’єкономлять і будуть труїти. Вже маємо “Хроноспан” і “Курчак”.

    • Підтримую, нехай краще будуть гори сміття, і нехай літає по всій окрузі, чи ще гірше якщо хтось підпалить, як декілька років тому у Львові!!!

    • Назвіть, п.Evgen, міста всього світу, в яких є такі заводи! Новік не є найбільшим виробником сміття, чому наше місто? Чому кожного разу інвестор наводить нові приклади переробки? Муть цей ваш завод, стройте у Польщі!

  4. Сміттєпереробний завод – це чудово, АЛЕ в усьому світі існує належний контроль відповідних державних служб на всіх стадіях, а саме: проект, будівництво, технологічний процес, вплив виробництва на оточуюче середовище та т.п. А як з цим у Нові ку? Інвестиції – це добре. Але технології мають бути найновітніші, а не найдешевші. Чи я помиляюсь?

    • А ви були у тому “всьому світі” і бачили?
      Багатші країни непотріб або в Африку вивозять або контейнери серед океану скидають.
      А ми для Європи і є як “Африка”, тому все закономірно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок