<

У ТЦ «FORest» в Нововолинську працює літній майданчик з вуличною їжею та прохолодними напоями

20:00 | 29.04.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
530
/ Коментарі відсутні

Літній майданчик біля торгового центру «FORest» в Нововолинську запрошує відвідувачів. На території закладу розташований кіоск зі смачною їжею, представленою у ​​фастфуд меню, а також прохолодні напої на будь-який смак.

Настрій для твого літа подарує щира команда «FORest», адже зробить усе необхідне для ідеального відпочинку цього літа в межах Нововолинська. Поряд з локацією розташований дитячий майданчик, тому батьки зможуть гарно провести час, насолодитись смачною їжею та напоями, поки малюки бавляться на території торгового центру.

Біля кіоску розміщенні столики для дружньої або ж сімейної компанії. З настанням довгоочікуваного тепла, містяни проводять більше часу на свіжому повітрі, відпочиваючи на території літньої зони та смакують вуличну їжу.

Цьогоріч «FOODFORest» презентував чимало новинок для поціновувачів фастфуд меню – чебуреки з м’ясом, куркою та вишнею, а також запіканки. Дану страву презентують у чотирьох категоріях: оригінальна (салямі, шинка, гриби, кукурудза, томати та сир), традиційна (шинка, гриби, сир, кетчуп), салатна (бекон, салат, томати, перепелине яйце, пармезан та соус Цезар) та сицилійська (шинка, бекон, кукурудза, ананаси та сир).

На території вуличного майданчика «FORest» можна придбати морозиво з різними смаками, кульки подають у вафельному або ж звичайному стаканчику. Освіжитись також можна напоями, серед новинок:

  • BUBBLE-лимонади зі смаками цитруса, марго-маракуя, апельсину, аперолю та грейпфруту;
  • BUBBLE-шейки зі смаками вишні, полуниці, баунті, кави, екзотик та манго;
  • Фрапе, оранж-кава, мохіто, піна колада, апероль та мілкшейки.

Поспішай спробувати новинки у «FOODFORest», більше інформації на сторінці за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер