<

“Шахтарі, які проживають в багатоквартирних будинках, отримають грошову компенсацію” – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:57 | 20.05.2015 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Верховна Рада проголосувала за проект закону, співавтором якого є волинський депутат, член фракції «Народний фронт» Ігор Гузь.

Якщо раніше шахтарі, які проживали у приватних будинках, могли безкоштовно отримувати вугілля для господарських цілей, а ті, хто проживав у квартирах, такої потреби і можливості не мали, то тепер, згідно законопроекту, останні можуть отримати за вугілля грошову компенсацію. Повідомила прес-служба ВОО «Народний фронт».

«Шахтарі перебувають у складній ситуації – закриття шахт, мітинги… Ми пропонуємо нормальний законопроект. Шахтарі, які проживають в приватних оселях, можуть брати вугілля, а ті, хто живе в багатоквартирних будинках, не можуть цим скористатися. Є пропозиція віддати грошима… Ми цей законопроект провалюємо, це ганебно! Я прошу колег з коаліції підтримати цей правильний , потрібний для шахтарів законопроект», – заявив з трибуни Верховної Ради Ігор Гузь напередодні голосування.

Врешті-решт проект закону «Про внесення змін до Гірничого Закону України щодо уточнення порядку компенсації за оплату комунальних послуг «1634» підтримало 234 народних депутати.




коментарів: 5
  1. Важко Гузю, він ніби і критикує, а сам в партії Яценюка. Але хоч видно, що не спить там як Мельник, чути позицію.

  2. Шо не-будь. Нехай би пан Гузь спочатку детальнише ознайовився з ситуацією. Це не потрібний законопроект. Шахтарі і так отримують високі зарплати, а ще отримували компенсацію при оплаті ЖКП (саме тільки жителі міста з централізованим опаленням.) – на це йшли міліони. Може вже досить? Чи в нас така країна багата? Потрібно взагалі скасувати всі пільги і доплати.

  3. Наталю, та що Ви таке врзете? Замість критики краще ознайомтесь з роботою шахтарів! Спустіться в лаву, поповзайте по тунелях. Та в решті решт забрудніть ручки! А вже потім,коли випробуєте всі “пестощі” видобуутку вугілля, вже тожі й побалакаєте про аби що.

  4. В селі теж люди тяжко працюють і набагато важче чим шахтарі.
    Але дороги не перекривають і пільги не випрошують як ці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок