<

Парламент призначив вибори Хобултівського сільського голови на 26-те червня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:19 | 20.04.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

На 26-те червня 2016-го року призначили перевибори Хобултівського сільського голови Володимир-Волинського району.

Український парламент сьогодні підтримав прохання народного депутата Ігоря Гузя та 249 обранців проголосували «за», щоправда з третього разу, – повідомляє прес-служба нардепа.

«Уже півроку в селі мого виборчого округу відсутній сільський голова. Я прошу проголосувати за це рішення і дати можливість громаді повноцінно розвиватися. Наразі там триває процес об’єднання територіальної громади. У цьому питанні немає жодної політики. Громаді потрібен поштовх! І я не бачу тут логіки та аргументів «проти»», – наголосив Ігор Гузь, апелюючи до своїх колег.

Нагадаємо: у селі Хобултова відсутній керівник громади ще з грудня 2015 року. Люди порушували це питання перед органами місцевого самоврядування і перед своїм народним депутатом. Ігор Гузь, аби якомога швидше посприяти вирішенню цієї проблеми, ще у березні звернувся до українського парламенту з проханням розглянути питання стосовно виборів Хобултівського сільського голови.

Відтак, сьогодні 249 народних депутатів проголосували за призначення виборів Хобултівського сільського голови Володимир-Волинського району Волинської області.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота