<

Розширення території, тротуари, камери відеоспостереження: триває облаштування території Федорівського кладовища біля Володимира

18:15 | 18.05.2024 / Володимир / /
Перегляди
875
/ Коментарі відсутні

Днями народний депутат Ігор Гузь, міський голова Ігор Пальонка, депутати обласної ради Андрій Бокоч та Ярослав Матвійчук відвідали Федорівське кладовище. Вони оглянули роботи з облаштування кладовища, поклали квіти до могил полеглих Героїв.

В першу чергу, вшанували та поклали квіти до могил полеглих Героїв, які віддали своє життя за незалежність України та знайшли вічний спочинок на Федорівському кладовищі.

Оглянули хід робіт із розширення та облаштування території.

Зазначимо, що питання розширення території кладовища та пошуку землі біля міста під нове розпочалися ще близько 7 років тому. У 2023-2024 році в цьому напрямку було зроблено багато.

Відтак, на сесії затвердили виготовлення ПКД на розширення Федорівського кладовища ще на 4 гектари. Наразі розрівняли і підсипали частину території. Також тривають роботи із вкладання доріжок між секторами, встановлені камери відеоспостереження, щоб уникнути випадків наруг над могилами.

Минулого року зроблено під’їзд до кладовища з облаштуванням близько 70 паркомісць.

Під час робочого візиту обговорили ідею встановлення однакових пам’ятників загиблим Героям, аби створити єдиний вигляд меморіалу. Міський голова зазначив, що переговори з родичами щодо цього питання тривають. Ярослав Матвійчук додав, що згодом на кладовищі планують облаштувати меморіал у вигляді хреста з великим флагштоком для вшанування всіх загиблих Героїв у російсько-українській війні та проведення пам’ятних заходів у цьому місці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця