<

Михайло Волинець у Києві чекає представлення новопризначеного міністра енергетики Насалика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:33 | 16.04.2016 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець перебуває з робочим візитом у столиці – він чекає на представлення нового міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика.

16-го квітня представників вугільної промисловості знайомитимуть з новопризначеним міністром.

“Я забігаю в міністерство, через кілька хвилин будуть представляти нового міністра енергетики, уже заходжу в зал”, – відповів Михайло Волинець на телефонний дзвінок журналістів “БУГу”.

Нагадаємо, що 14-го квітня Верховна Рада проголосувала за призначення нового міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика, який замінив Володимира Демчишина.

“Він був в парламенті, співпрацював з партіями «Наша Україна», «Регіони України», «Блок Юлії Тимошенко». Це людина бізнесу. Все буде залежити від того, які йому поставлять завдання і чи він зможе не залежати від “смотрящих”. Думаю, йому буде складно, хоча він досвідчений і поміркований”, – сказав голова НПГУ.

Раніше Насалик у коментарях журналістам повідомляв, що погодиться зайняти крісло міністра енергетики та вугільної промисловості, якщо буде політична сила, бо міністри не повинні піддаватися політичному впливу. Він також запевнив, що буде незалежним.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя