<

Ведучий подкасту «People смакує» Анатолій Козак про секрети успішного виступу та самореалізацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 2.04.2020 / Володимир, Онлайн / /
Перегляди
29
/ Коментарі відсутні

Інтернет-видання «БУГ» публікує останнє відео з закулісся конкурсу краси та грації «Княжна Володимира-2020». Це інтерв’ю з ведучим цьогорічного шоу Анатолієм Козаком.

Не зважаючи на те, що Анатолій вже кілька років успішно реалізовує себе в професії ведучого у Львові, на сцені в рідному Володимирі-Волинському опинився цьогоріч вперше. Зізнається, що для нього це – особливий досвід, і приємним моментом є те, що захід тут організований на високому рівні.

Анатолій працює на радіо, проводить різноманітні святкові заходи та є співзасновником і ведучим подкасту «People смакує». Така різноплановість у роботі вимагає від нього ерудованості, адекватного почуття гумору, тонкого чуття і розуміння настроїв публіки, вміння швидко реагувати на зовнішні чинники та підлаштовуватись до ситуації. Як могли переконатись глядачі цьогорічної «Княжни Володимира», йому це вдається.

Секрети успішного виступу, шляхи реалізації у маленькому місті, як стати ведучим подкасту та брати інтерв’ю у зірок, – про це та інше дізнавалися під час інтерв’ю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця