<

В річці Риловиці у Володимирі-Волинському поселився «новорічний водяний щур»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 30.12.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
144
/ коментарі 3

Знайомтеся – це Міккі. Вона – нутрія, великий водяний пацюк. Живе Міккі у річці Риловиця у Володимирі-Волинському і стала відомою завдяки Андрію Гнатюку, що живе в будинку неподалік.

Чоловік майже приручив «щурика». Коли він підходить до водойми та кличе Міккі, то вона відразу з’являється. Зазвичай Андрій приносить із собою хліб, моркву або шматок яблука – такі ласощі нутрія любить.

Примітно, що про мешканця річки дізналися напередодні року, символом якого є щур. Та це не чарівне співпадіння – Міккі живе тут ще з травня.

Восени, коли стало холодно, Андрій Гнатюк почав підгодовувавти тваринку. Вона спочатку була дуже полохлива, а зараз підходить близько і бере смачненьке прямо з рук.

Своє ім’я Міккі дістала завдяки діснеївському мультфільму. Андрій розповідає, що вона дівчинка, адже вони порівняно менші.

Нутрія не тільки живе в Риловиці, але і працює: чистить русло річки від рослинності.

Журналісти БУГу вже придобрили новорічного щурика з річки Риловиця. Надіємося, він принесе багато посмішок і дорослим, і дітям у новому році.




коментарів: 3
  1. Нутрії походять з Південної Америки.Якщо почнуться морози,вона обморозить лапки і хвіст і загине.Можна зробити їй теплу хатку з сіном-може виживе.

    • Так, це знають всі, хто тримав або тримає нутрій. Їх справді розводять на хутро і м’ясо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця