<

Місто буденне: у Володимирі на Риловиці квітують магнолії

19:51 | 9.04.2024 / Володимир, Місто буденне / /
Перегляди
647
/ Коментарі відсутні

Після затяжної зими, ми нарешті дочекалися справжньої теплої весни. Швидкими темпами пробуджується, зеленіє і квітне все довкола. А у сучасному володимирському парку «Риловиця» на початку квітня рясно розцвіли екзотичні дерева блідо-рожевої магнолії.

Справжнє потепління прийшло наприкінці березня. Термометри показують понад 20 градусів тепла за Цельсієм. Люди кажуть, що це навіть не весна, а після зими, на дворі одразу настало літо. Не дрімає і природа, швидкими темпами заквітло і зазеленіло все довкола. Спочатку розпустилися перші квіти, плодові дерева.

А днями у Володимирі в сучасному парку «Риловиці» пишно зацвіли ніжні блідо-рожеві квіти магнолії. Ці чарівні дерева тішать перехожих своєю красою та витонченістю. Люди зупиняються, милуються квітами, хтось робить фото на згадку, вдихають витончений аромат та з піднесеним настроєм прямують далі.

А незабаром на зміну магноліям у парку розцвітуть рожеві сакури, згодом лаванда, гортензії, злакові та інші рослини. Вабить відвідувачів і зелений килим зі свіжоскошеної трави, на якому можна влаштувати пікнік з родиною чи друзями, випити кави, почитати книги. Тож потішитись та насолодитися красою сучасного парку «Риловиця» у Володимирі ви зможете ще довгий час. А якщо не встигли надивитися на цвіт магнолій – мерщій сюди, думаємо ще тиждень часу у вас є.

До слова, відпочинкову зону у Володимирі почали облаштовувати з 2018 році. Вона з’явилася за ініціативи депутата міськради Андрія Гнатюка та підтримки народного депутата України Ігоря Гузя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок