<

У Володимир-Волинському СТО “ZAIR” з’явилось нове обладнання*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:12 | 11.05.2017 / Володимир / /
Перегляди
685
/ Коментарі відсутні

На станції технічного обслуговування “ZAIR” у Володимирі-Волинському для покращення обслуговування автомобілів азіатського ринку було придбано черговий сканер Launch EasyDiag 2.0 версія PRO та оновлення для дилерських сканерів VAS5054a (VAG); Clip (Renault); SDconnect Compact 4 (Mercedes).

Для покращення якості ремонту, та надійності роботи  форсунок систем “Common Rail”, відмовились від надання послуги по відновленню (реставрації) мультиплікаторів і розпилювачів. Так як практика показала, не довговічність такого ремонту. І лише заміна на оригінальні запчастини може гарантувати якість роботи, та можливість отримання нового коду для форсунки. Лише в окремих випадках, за бажанням клієнта, відправляємо зношенні елементи на виробництво де є можливість зробити газотермічне напилення та відновити їх геометричну конфігурацію. Що в умовах жодного сервісу, зробити це неможливо. Така процедура дешевше ніж заміна на нові запчастини, але потребує більше часу.

Нагадуємо, станція технічного обслуговування “ZAIR” у Володимирі-Волинському вже 17 років займається ремонтом і діагностикою двигунів та паливної системи.

Нове обладнання на СТО “ZAIR” – діагностичний стенд CR-JET4-E, який призначений для перевірки форсунок CommonRail виробництва Bosch, Delphi, Denso, Siemens при системному тиску до 1800 бар.

діагностичний стенд CR-JET4-E

Стенд  CR-JET4-E дозволяє автоматично проводити тест одночасно 4 форсунок з їх температурним контролем. Управління форсунками  проводиться згідно тест планів програмного забезпечення, без втручання людського фактору.  Після чого видається протокол перевірки. А також дозволяє прописувати нові коди для форсунок систем Common Rail, після їхнього ремонту.

СТО “ZAIR” надає послуги для вантажних та легкових авто:
– діагностика двигуна,
– ремонт системи вприску,
– ремонт електроніки двигуна,
– прошивка блоків управління,
– капітальний ремонт двигуна.

Адреса: місто Володимир-Волинський, вулиця Смотрицького 5, телефони +38 (03342)38703, +38(097)5345766

Стенди Bosch для перевірки та ремонту паливних насосів (для легкових та вантажних автомобілів)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок