<

Покупки на Amazon зі швидкою доставкою в Україну

12:19 | 27.03.2024 / Статті / /
Перегляди
143
/ Коментарі відсутні

Амазон ー один з найбільш популярних американських онлайн-гіпермаркетів з безліччю корисних та якісних товарів. В асортименті є все, починаючи з одягу, взуття, іграшок, повсякденних товарів, і закінчуючи електронікою, гаджетами, побутовою технікою.

На сайті постійно діють вигідні пропозиції, акції і розпродажі, але прямої доставки в Україну не здійснюється. Якщо ви хочете заказати щось для себе чи на продаж, доведеться скористатися послугами форвардингової компанії.

Що таке EasyXpress та як він працює?

Сервіс доставки надає кожному зареєстрованому клієнту поштову адресу в американському штаті Делавер. Саме на цю адресу відбувається доставка з Amazon, адже за такою адресою покупки не оподатковуються 7% податком, як в інших округах. Далі компанія отримує ваш товар з маркетплейса на свій склад і перенаправляє в Україну. Щоб отримати американську адресу, необхідно спочатку зареєструватися на сайті EasyXpress.

При оформленні замовлення на Амазон треба вказати надані в особистому кабінеті форвардингової компанії дані у віконці «Add new address». Далі треба заповнити дані банківської картки для оплати замовлення. Краще використовувати доларову віртуальну картку, щоб уникнути конвертації валют за невигідним курсом.

Як вибрати потрібний товар на Amazon?

Щоб отримати більше цікавих пропозицій на маркетплейсі, слід під час реєстрації акаунту змінити свій IP за допомогою VPN на американський. Сайт розрахований на американського покупця і надає більше переваг і знижок саме клієнтам з США.

Після завершення базових налаштувань акаунта з оплати та адреси доставки слід перейти до меню чи скористатися пошуком. На маркетплейсі є окремі розділи зі знижками: Outlet (розпродаж), де представлені залишки з минулих сезонів за низькими цінами, та Today’s deals, де можна знайти цікаві щоденні пропозиції.

Як замовити отримання з Амазон в Україну?

Доставка товарів із США з EasyXpress в Україну займає 4-9 днів. Вона працює за наступною схемою:

  1. Клієнт реєструється на сайті сервісу і отримує американську адресу доставки.
  2. Ця адреса вказується при оформленні покупки на Амазон.
  3. Отримання трек-номера замовлення на електронну пошту і вказання цього номера в особистому кабінеті EasyXpress.
  4. Відправлення посилки в Україну.
  5. Отримання її в офісі в Києві чи перенаправлення на поштове відділення клієнта.

Тобто, замовивши товар на Амазон, ви без проблем можете його отримати у будь-якому місті України вже через тиждень або раніше. Тариф на послугу доставки залежить від того, яким транспортом буде надіслане відправлення (авіа- чи морем) та ваги посилки.

Легкі товари відправляють переважно літаком, а замовлення від 3,5 кг морем. Останні доставляються приблизно 5 тижнів. На сайті можна скористатися онлайн калькулятором для розрахунку точної вартості послуги. Оплата за доставку здійснюється на сайті компанії або в офісі при отриманні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *