<

У Володимирі волонтери з Нововолинська збирали кошти на потреби 14 бригади та 39 ЗРП

14:48 | 28.04.2024 / Новини / , /
Перегляди
650
/ Коментарі відсутні

28-го квітня на Площі Героїв у Володимирі проходила благодійна акція від волонтерської організації «Супер ЮА» з Нововолинська.

Як розповів організатор акції Олександр Ільницький, захід проходив під гаслом «З любов’ю до України. Супер бавовна». Допомагає їм син загиблого героя-переселенця з Херсонщини, який нині проживає у Нововолинську. Організатори мають на меті зібрати кошти на потреби для 14 ОМБр, 39 ЗРП та 24 бригади. Наразі є запит від командирів бригади на старлінк і два мавіки і дрони.

Під час дійства мешканці та гості Володимира мали змогу за донат отримати намальований портрет від місцевого художника, написати писанку на майстер-класі, придбати освячену вербу, картини та сувенірну продукцію військових формувань, скуштувати бандерівський борщ із заготовок, які роблять для бійців. Зробити світлини на фоні тематичної фотозони.

Одним з найцікавіших лотів був – «розстріляти сталіна», а саме, купити можливість зробити 10 пострілів із мисливської рушниці у велику книгу, що возвеличує радянського вождя, із залишків якої потім зроблять туалетний папір.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок