<

Саджанці фруктових дерев за донат: волонтерка з Павлівської громади організувала благодійну лотерею на допомогу ЗСУ

15:12 | 12.03.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
1089
/ Коментарі відсутні

Волонтерка з Павлівської громади Тетяна Грицюк 10-го березня в прямому ефірі розіграла 10 саджанців фруктових дерев. На перемогу претендували сто учасників, які напередодні задонатили кошти на засоби РЕБ для наших бійців.

Жителька села Жашковичі Павлівської громади Тетяна Грицюк, яка з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям, зокрема організовує благодійні ярмарки та онлайн-марафони, провела чергову благодійну лотерею «Сад перемоги». Волонтерка запропонувала усім охочим за сто гривень придбати будь-який номер від 1 до 100. А потім за допомогою спеціальної комп’ютерної програми в онлайн режимі обрала три з них – переможних. І ті люди, які купили ці цифри, – виграли саджанці, які пожертвував житель Переславич Олександр Мороз.

Як зазначила у коментарі БУГу Тетяна, усі сто цифр розібрали досить швидко — усього за кілька днів. Для участі в лотереї реєструвалися не лише жителі Павлівської громади, а й сусідніх громад, а ще Києва та навіть з-за кордону. Дехто, аби мати більше шансів на перемогу, купував відразу кілька лотерей.

Відтак перемогу здобула Олеся Кулай, яка обрала номер 88. Вона виграла 5 саджанців: нектарина, груші, черешні та дві яблуні різних видів. Друге місце дісталося волонтерці Наталїї Жовнирук. Цифра 13 виявилась для неї щасливою, адже допомогла виграти три дерева: черешню, яблуню і сливу, а ще кущ барбарису. Ну а третій приз, зокрема, два дерева: персик і вишню та по одному кущу смородини, агрусу та декоративного Гібіскусу отримала Анастасія Лісовик, яка вибрала номер 69.

Також заохочуючий приз отримала учасниця Ірина Савін, яка задонатила найбільшу суму коштів – тисячу гривень. Їй передадуть декоративну сливу на штамбі в горщику.

За словами Тетяни Грицюк, усього завдяки цій лотерейці вдалося зібрати 10 тисяч гривень. Ці кошти вона спрямувала на придбання засобу радіоелектронної боротьби для підрозділу ЗСУ у якому воює рідний брат волонтерки Наталії Жовнирук.

“Виручені кошти з благодійної лотереї будуть спрямовані на придбання РЕБа для рідного брата волонтерки Наталії Жовнирук. Вона завжди збирала допомогу для усіх військових, а тепер потребує її для рідної людини. Ми разом з Наталею та іншими дівчатами входимо до команди «Дєдові внучки» на чолі якої стоїть славнозвісний «Дєд Волинь» – волонтер з Луцька Сергій Добродомов. Ми разом згрупувалися і активно допомагаємо ЗСУ”, – зауважила Таня.

Волонтерка повідомила, що лотереї з розіграшем саджанців, передували ще дві. В першій розіграли кухонну техніку: міксер та мікрохвильову піч. А в другій — три набори посуди. Завдяки цьому на засіб РЕБ зібрали ще 14 тисяч гривень. Наразі збір на засіб радіоелектронної боротьби вже закритий, адже необхідна сума для його придбання – зібрана.

Однак, як наголосила Тетяна, термінових запитів від бійців — чимало. Тож вона продовжує збирати кошти. Незабаром планує провести ще одну лотерею і розіграти кілька декоративних вічно зелених дерев.

Волонтерка закликає усіх небайдужих не зупинятись і продовжувати допомагати військовим, адже їм буде вкрай важко без нашої підтримки.

Кошти можна перерахувати на карту: 4441 1111 5055 7159 – Тетяна Грицюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця