<

У ліцеї №1 в Іваничах вчителька висипала пачку снеків на голову учениці

14:03 | 13.05.2024 / Іваничі / /
Перегляди
5519
/ коментарі 24

13-го травня в ліцеї №1, що розташований по вулиці Грушевського в селищі Іваничі Володимирського району, під час проведення уроку вчителька висипала пачку снеків на голову учениці.

Як повідомили БУГу працівники поліції, батьки дівчинки не звертались до правоохоронців. Подію зареєстрували самостійно в ході моніторингу соціальних мереж.

Зазначають, що вчительку обурило, що учениця їла снеки під час проведення уроку. Матеріали щодо булінгу відносно учениці буде розглядати сектор ювенальної превенції Володимирського РВП.

Згодом вчителька прокоментувала ситуацію.




коментарів: 24
    • Часом вчитель не пускає на уроці учня до туалету, пояснюючи це тим, що для цього була перерва. Тобто, ви вважаєте, що такий освітянин повинен на ту дитину попісяти? Тут те саме. Вчителька, по своєму, “напісяла” на дитину. Одне питання: щоб що?

  1. Коли я вчився в школі то одинадцятикласник получив по шиї від вчителя за те, що закурив на уроці і повів на розборки до директора. Тоді батьки почали вимагати аби вчителя звільнили бо їхнього сина принизили при других учнях . Оце було 10 років назад

  2. Дитина їла на перерві так як дзвінок ще не звучав! Таку вчительку і всіх партєйних на чолі з манькою, давно пора гнати з школи!!!

  3. У час коли я учився за таке ляща давали,а дома ще добавляли і учились непорівняти з теперішнім,була повага до вчителів.

    • Тобто те що дитину били і в школі і дома то називається повага до вчителів? Вам явно відбили тоді щось, якщо ви так думаєте.

      • Зато тепер ваше небите бидло таке наговорить у присутності старших шо вуха вянуть.Доречі замітив теперішні 7-20 років ніколи у громадському транспорті не уступить старшим місце,навідміну від *битих* 35-50+ .Але саме цікаве вас буде чекати у старості,і не виніть тоді нікого – крім себе!

    • 100%, і від вчителя ”ляща” отримаєш, а в дома ще батьки добавлять, і нічого виріс нормальною людиною з повагою до старших людей, а не те яким бидлом ростуть теперішні мололітки, не культурне хамло, і без будь якої поваги до старших, і які срали з великої гори на будь які правила, і це все вина батьків, які все дозволяють!!! Перш за все потрібно провести виховну годину з батьками!!!

  4. Всі ту вчитилицю добре знають… Хай сидить вдома і своїм донькам, і внучкам висипає на голову рештки їжі…

  5. Ти читати вмієш, чорним по білому написано, що їла під час проведення уроку, я таким дітям ще б той пакет на голову натякнув, не діти а бидло!!!

  6. та зайдіть в учительську і вилийте на голову тим вчителям і Маньці той корм, який дітям дають їсти в столовій школи, і все стане на свої місця. Не з добра дива та дитина відмовляється їсти в школі. А вчительці висипіть муки на голову посеред дороги, як додому йтиме. Яка різниця, їй таке можна зробити, а іншим чому ні? Законодавство тут все одно не працює.

    • порада мамам-таких називають -Я ЖЕ МАТЬ-через таких вчителі мучаються ,а потім і самі діти,але вже пізно.Для таких винуваті усі крім самої ЯЖЕМАТЬ.

    • Мадам, за погрози є стаття, якщо що….) Тому раджу вам свої фантазії тримати при собі, якщо лишню трьошку на нарах, не хочете відпочити

      • Такий юрист, як з х.а молоток

        “Образа, тобто умисне приниження честі і гідності особи, виражене в непристойній формі, – карається…”

        • Петрик, не будь таким самокритичним до себе, то можеш бути кращим юристом… вище носа

  7. Ну прийди но до Іваничівської школи завтра вранці, натягни спробуй дитині той пакет герой диванний. Підеш із тим пакетом в дупці та синячком під оком прямо через дорогу в поліцію плакатись)))

    • Тато доньки, чому Ваша дитина їла на уроці чипси? Це не корисна їжа! Схоже, що Вам відверто байдуже , коли, чим і як харчується Ваша дитина ! Може Ваша дитина ще й покурює з Вами вдома?

  8. а яка нормальна людина витримає, коли під час уроку якесь недолуге чавкає і хрустить якимось “снеками”, в дупі маючи інших пару десятків людей.
    хай би батьки дома ше й добавили за таку зневагу до однокласників і вчителя

  9. Учениця само собою вчинила неправильно, але зі сторони вчителя це взагалі не педагогічно. Не місце таким вчителям в навчальному закладі. Такий вчинок – просто жах

  10. Як вона ще Рево не здогадалася розпивати на уроці? А за коміром цей напій не думаю що б їй більше за снеки сподобався :) Вчителька теж не права, вигнати нах треба було з уроку та батьків до школи на співбесіду, а така самодіяльність, ну якось трохи не педагогічна:)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця