<

Волонтерка з Павлівської громади під час благодійної лотереї зібрала для ЗСУ 10 тисяч гривень

14:09 | 24.04.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
197
/ Коментарі відсутні

Волонтерка з Павлівської громади Тетяна Грицюк заради збору коштів на ЗСУ розіграла призи: сушку для посуди, електричний гріль та полицю для взуття. На перемогу претендували учасники, які напередодні задонатили кошти для наших бійців.

Жителька села Жашковичі Павлівської громади Тетяна Грицюк, яка з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям, зокрема організовує благодійні ярмарки та онлайн-марафони, провела чергову благодійну лотерею. Волонтерка запропонувала усім охочим за сто гривень придбати будь-який номер від 1 до 100. А потім за допомогою спеціальної комп’ютерної програми в онлайн режимі обрала три з них – переможних. І ті люди, які купили ці цифри, – виграли електричний гріль, сушку для посуди та полицю для взуття.

Як зазначила у коментарі БУГу Тетяна, усі сто цифр розібрали досить швидко — усього за кілька днів. Для участі в лотереї реєструвалися не лише жителі Павлівської, а й сусідніх громад. Були й зовсім не знайомі волонтерці люди, які через свою небайдужість долучились до розіграшу. Дехто, аби мати більше шансів на перемогу, купував відразу кілька лотерей.

Відтак перемогу здобула Софія Юнчик, яка обрала номер 44. Вона виграла сушку для посуди. Електричний гриль дістався Христині Мілешко. Щасливою для неї виявилась цифра 65. Ну а третій приз – полицю для взуття отримала Людмила Туруцька, яка вибрала номер 16.

За словами Тетяни Грицюк, усього завдяки цій лотерейці вдалося зібрати 10 тисяч гривень. По 5 тисяч гривень волонтерка спрямувала на придбання РЕБу та антени-підсилювача сигналу для Mavic 3.

Збори коштів на це спецобладнання проводить волонтерка з Іванич Галина Дзеньків. І наразі вони ще тривають.

Як наголосила Тетяна, термінових запитів від бійців — чимало. Тож вона продовжує збирати кошти. Волонтерка закликає усіх небайдужих не зупинятись і продовжувати допомагати військовим, адже їм буде вкрай важко без нашої підтримки.

Кошти можна перерахувати на карту: 4441 1111 5055 7159 – Тетяна Грицюк.

Нагадаємо, 10-го березня Тетяна Грицюк в прямому ефірі розіграла 10 саджанців фруктових дерев




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя